Az államháztartás első kéthavi deficitje az éves előirányzat 81,4 százaléka.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adsl70
Pár fülke forradalmáron kívül senkit nem téveszt meg hatalmas és bölcsődés vezérünk akit a bolsi terror alatt volt kénytelen egyetlen igazolható nap munka nélkül rögtön az egyetem után a politikusok bányászokhoz mérhető munkát végezni. Nem tudja a munka fogalmát hiszen egyetlen napos sem volt kénytelen dolgozni :( Ilyen emberektől furán hangzik a munka fogalma...
csutak
@adsl70: Pedig ismeri, hogy a munka az fogalom a barkochbában!
Dr.luigilongo60
@gabrella: Senki nem mondta azt hogy Fletó illetve Bajnai mindig jó döntéseket hoztak volna de a fitymáresz sokkal sötétebbre festette a képet a valódinál és ezt sokan el is hitték.
Erőssen nézz körül és rögzítsd magadban az ország jelenlegi fejlettségi szintjét, mert innen az út már csak lefelé vezet.
A hétköznapi dolgokra kell koncentrálni és nem az elővezetett hazugságokra.
Erősen nézd meg az autópályákat, mert mostanában nem fogsz újat látni.
Továbbá ajánlanám a falukat és az ott közlekedő kistérségi kisbuszokat, amik szintén hamarosan el fognak tünni.
Az Mszp legnagyobb hibája a kommunikáció, a sikereket sem tudták elmondani a népnek, a fitymáresz meg nagyon profi a kudarcok eredményként való eladásában
.
Mondok 1-2 példát:
A Bkv- nál ugye állítőlag már nem lopnak, még sincs lóvé.Az önkoriknál sem megy a síbolás, mégis csökkentették az állami pénzpumpálást és ugyanez igaz az egészségügyre és még rengetetg ágazatra.

Minden beruházás, osztogatás leállítva, manyup lenyúlva.
Akkor hun a lóvé?
csutak
Én leírtam párszor, hogy Orbán tirádája kontraproduktív lesz!
Mert amit anno szajkóztak, az nyilvánvalóan marhaság.
Most, hogy nekik kellene meglépni bizonyos lépéseket már be vannak szarva és nyüszítve szűkölnek, de akkor is kell az a megszorítás amit mindennek el fognak nevezni csak nevén nem!
szaboria1
Ma utaztam haza (az Avalával) vonaton s meg döbbentem amit egy szerb egyetemista mondott, aki itt tanul nálunk közgazdaságtant. Mi van nálunk mert egyre csak azt hallja sok embernek nincs munkája és, hogy az élelmiszer árak milyen magasan megugrottak .Sok társa arra panaszkodik már diák munka sincs . Eddig ha valahol kiállítást szerveztek akkor mindig kerestek egyetemistákat, most meg nem kínálnak fel nekik jóformán semmit sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.