Előzetes meghívót és abban az új magyar alkotmány tervezetének nyersfordítását küldték el az európai parlamenti képviselőknek néhány napja a néppárti frakciótól a március 29-i nyilvános meghallgatással kapcsolatban. Legkésőbb pénteken kiküldik a végleges meghívót és azzal együtt a készülő magyar alaptörvény tervezetének pontos fordítását is, benne a Nemzeti hitvallással, vagyis a preambulummal - mondta a Független Hírügynökségnek csütörtökön Szájer József néppárti európai parlamenti képviselő, a Nemzeti Konzultációs Testület vezetője.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Akula
@KláriMedgyesi: akkor már megint csalódnom kell??? Vagy tényleg jogosan vigyorognak rajtunk? Be fáj ez Magyarország!!!!
csutak
Brüsszelnek saját fordítói vannak, el sem olvassák a beküldött fordítást!
Január
Hová ez a nagy sietség? Eddig jó volt az alkotmány? -és ez csak a Fidesz-KDNP alkotmánya - igaz 2/3-os többség a parlamentben.
De nem a választók körében! /Akkor az a 10 millió állampolgárból, mennyí? 3 milliós?
A többi hol van?/
silber13
Bizony emberek! Szájerék hülye csapata Viktor javaslatára bevezeti az előzetes jegyeket a focimeccsekre, mellékelve a meccsen majdan megtörténő események előzetes leírását, majd a meccs lejátszása után küldik a végleges meghívót a valódi meccs lejátszásával, figyelembe véve az előzetes leírásban foglaltakat.
Feraj49
Csak nem engedélyeztetni akarják az EU-val a Magyar Alkotmányt.Kell?Az magyar alkotmány nem magyar embereknek szól ? Annyira beszél minden vezetőnk angolul,hogy rosszul fordítanak? /vezető ellen aláírásával igazolja,hogy rendben mehet az anyag/
Mi az ,hogy nyers fordítás?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.