Egyelőre óvatosan válaszolnak minden fegyvertartással kapcsolatos kérdésre az önvédelmi jog erősítését ígérő kormánypárti politikusok, de a kormánynak gyakorlatilag szabad keze van a kérdés eldöntésében. Az EU csak laza korlátokat szab meg, és a magyar szabályozás meglehetősen szigorúnak számít, miközben az osztrákok, csehek és szlovákok is viszonylag könnyen tudnak önvédelmi fegyvert szerezni.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Feraj49: Nem a fegyver jellegét vitatom, hanem mint pszichikailag labilis ember miként juthatott fegyvertartási engedélyhez..
silber13
@tCsizmás Kond : azért betáraznám a legendás sóspuskát, vagy legalább sós töltényekkel megpakolva! Csíp ám rohadtul!!!
silber13
Emberek! Pontosan úgy nyúlhat hozzá, mint saját magához!! Érdekes látvány lesz!!!!!
Dr. Akula
Nem lesz ebből semmi. Megint egy gumicsont.
Feraj49
@Csizmás Kond: Mint írtam a sport célból.A sportoláshoz mind embernek joga van:A más dolog,hogy ilyen célú lőfegyver esetében nem vizsgálják az elmeállapotot,mit a fegyveres testületeknél ../Ott is "bekattanhat" egy pillanat alatt bárki,hiába van papírja az egészséges voltjáról/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.