Nem tudunk spórolni, nem értünk a pénzhez, ráadásul nem és érdeklődünk az ilyen témák iránt - derül ki a Magyar Nemzeti Bank elemzéseiből. Riasztó például, hogy az emberek több mint fele semmilyen megtakarítással nem rendelkezik, 25 százalékuk semmit sem tud a devizahitelekről, 22 százalékuk pedig még sosem olvasta el a neki küldött nyugdíjpénztári tájékoztatót....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dragonita
@Bugajakab: Nem azt írtad nemrég, hogy bankos vagy? akkor tényleg pénzzel fekszel és kelsz :)
gabrella
Szerintem sem! Mert 70 ezerből nem tudjuk kifizetni a 120 ezres számlát. De Mo. összes politikusa ért hozzá! Ezért tart mínusz 80 % adósságban az magyar!.
nmaria
Megtakarításunk az nincs, de van adósságunk, és az sem semmi. Ezek tényleg hülyék, azt sem hiszem el, hogy 50%- nak van megtakarítása, ez csak kacsa.
Nem értünk a pénzhez?- a nincshez nem kell érteni, minek?
gabrella
@nmaria: Lehet,hogy úgy átlagolják mint a fizetést! A képviselők 1,5 - 2 milla meg a mi 70 ezrünk és kiderül,hogy jól keresünk.
nmaria
@gabrella: Így hát, így számolják az átlagot!:)
genyó kapitány
@eric cartmen: A magánnyugdíj pénztárakról... Több mint 10 éve befizetés után kb. 1.5 millió forint van a számlán és tudod mennyi a reálhozam?
21.300.-Ft
10 év alatt...
Engem is felb@sz, hogy az állam ráteszi a mancsát a pénzemre de azért ne sirassuk már a magánnyugdíj pénztárakat. Mocskos tolvaj csaló csürhe az is....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.