Újabb drasztikus változást hozott a kormány azzal, hogy az álláskeresési járadék - vagyis a munkanélküli segély - folyósításának időtartamát kilencről három hónapra csökkentette. Ilyen rövid támogatási idő fejlett országokban szinte sehol nincs, ráadásul a korábbi szigorítások nem segítették a kormány által többször jelzett célt, a foglalkoztatottság növelését.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
@luigilongo60: De miért nem maradtál az, ha növekedett a bevételed!?
Csutaknak igaza van! Sarc volt az adó és egyéb.
Dr.luigilongo60
@gabrella: Azért, mert anno kedves régi fitymáreszes kúrmányunk elüldözte innen a yankee-ket és Taszárnak befellegzett.
Kb. ötezer mukahely szünt meg akkor Kaposváron.
barew7
Nagyon úgy tűnik, hogy itt bizonyos meghatározhatatlan körök az ország brutális gazdasági ellehetetlenítésével, a létbizonytalanság provokatív fokozásával, a két évtizede tartó kivéreztetés fináléjára készülnek.
Atomqkac azaz EbUraFakó
A vállalkozásokat sujtó adók valóban sarc jellegűek. Akinek nincs külföldi megrendelése, nem tudja kigazdálkodni!!!
Ez természtesen a Zsidesz közeli vállalkozásokat, vállalkozókat nem érinti, nyugodtak lehettek, nem fizetik be az adót, vagy csak késve, így tudnak nyereségesek, NAGYON nyereségesek lenni! Csakhogy erről nem szól a fáma....
Másik dolog a fizetési fegyelem....a vállalkozások az elvégzett munkáért, áruért nem kapják meg a pénzüket nemhogy 30-60 napra, de sűrűn előfordul, hogy egyáltalán nem!!! Aztán mehet a bíróságra, végrehajtóhoz, közben fizetheti a 25% ÁFÁ-t a semmilyen, papíron lévő bevétel után!!! A bankok, természetesen felsőbb utasításra nem adnak likviditási hitelt, így SZÁNDÉKOSAN döntik be a vállalkozásokat.
És azt is leírom, hogyha külföldről utalnak a vállalkozásnak pénzt (pl. nekünk), akkor az OTP kettő azaz két hetet ül rajta, mielőtt a számlánkra tennék! Történetesen tudom bizonyítani, mert a külföldi partner nem egyszer elfaxolta az utalás időpontját, és ehhez képest két hét "picikét" sok!!!! A jó durva anyjukat! És mit lehet ilyenkor csinálni szerintetek? Még jó, hogy nem veszik el szó nélkül!
De, amerre mennek az erővonalak, lassan már ezt is meg fogják tenni, azzal a felkiáltással, hogy nem kell az nekünk, nekik nagyobb szükségük van rá! Hát, így elég nehéz becsületesnek maradni!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok