Óriási a feszültség Gyöngyöspatán, tegnap este kővel dobták be egy a cigánysoron lévő ház ablakát. Tegnap este a Véderő, a Betyársereg, a Titkolt Ellenállás és a Szebb Jövőért szervezet több tagja - a helyiek állítása szerint - részegen ostorokat csattogtatva vonult fel és halállal fenyegette a romákat. Közben katonai kiképzőtábor építésébe kezdett a Véderő paramilitáris szervezet nem messze a romák lakta területtől. A településen élők szerint hiába értesítették mindkét esetben a rendőrséget, nem történt intézkedés – mondta el a Klubrádiónak Kiss Tibor, a Társaság a Szabadságjogokért terepmunkása.

Forrás: klubradio.hu
Feltöltő: northern
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
palika
Beterelni az összes romát lágerbe, körbe zárni őket és fegyvert nekik!
Sííva
Halálos fenyegetésben szerintem az idős magyar emberek, a magyar gyerekek, vagy azok a magyar emberek vannak akik útnak indúlnak egyedül! Mutassanak már valami eredményt ezek a bunkók a tanulás, a környezetük tisztántartása, a többség által elfogadható viselkedés terén. Tisztelet a kevés kivételnek!
coyote3
Nem vagyok rasszista. Vérzett a szívem, amikor azt a cigányembert ölték meg, aki épp az esti műszakba ment dolgozni. DE! Ha csak annyit érnek el ezzel , hogy a cigányok is megtudják megtapasztalják azt a tehetetlen, félelemmel teli érzést, amit azok éreznek, akiket kiraboltak, megloptak akkor már megérte. Remélem elgondolkodnak ezen és elmondják a többieknek is.
Csocsó bá
Betörte az egyik cigány a másik cigánynak az ablakát?!
batukán
Nem félnek ők, csak jól hangzik ha mondják, egyébként is az ajvékolás a zsigereikben van! Azért van hazánkban rasszizmus, mert túl sokat engednek meg nekik, a temérdek joguk mellé csak kevés kötelességük van, ha van az is egyáltalán. Amíg a magyarok fejét veszik a kormányok és nem a cigányokat regulázzák meg, addig itt béke nem lesz.
Kuncze azt fejtegette reggel, hogy semmi keresni valója nincs ott egyetlen "szabadcsapatnak" sem, mert annyira kis arányú és pitiáner nagyságú a bűnesetek, hogy szóra sem érdemes. Ja, neki nem de akitől viszik az másképpen látja, a kevés pénzéből megszerzett javakat nem lehet összehasonlítani az övével, ha neki elviszik a kerti bútorát, megfizetteti a biztosítóval vagy anélkül de vesz egy másikat, van aki nehezen szorítja ki azt is, szerintem nem az értéken van a hangsúly, hanem maga a lopás tényén. Ne lopjanak életvitelszerűen, mert még ezt is megengedhetik maguknak, mindenféle következmény nélkül..
gabrella
@batukán: Igen, mindenkinek a saját munkája értékelődik a tulajdonában. Kunczenak ez lehet,hogy semmi de akitől ellopják: vagyon.
Nekem a Trabant kb. annyit ér mint neki a Lexus.
De hát mindenki nem lehet politikus akit eltartsunk luxus körülmények között!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.