Ismét magyarellenesnek nevezte Orbán Viktor miniszterelnök Manfred Weber néppárti vezetőt.

Orbán Viktor szerint azért kapta Magyarország a gigabírságot, mert a Fidesz megnyerte az EP-választást
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Mint Facebook-videójában hangoztatta, a 2018-as országgyűlési és a 2024-es EP-választási győzelem után is szinte azonnal (a mostanit példátlannak nevezte) bírság érkezett a "nyakunkba".

Az Európai Unió Bírósága 200 millió euró (mintegy 80 milliárd forint) megfizetésére kötelezte Magyarországot, mert "nem tartja tiszteletben" az uniós jogszabályokat, egyebek között a nemzetközi védelem megadására és a jogellenesen tartózkodó unión kívüli országok állampolgárainak visszatérésére vonatkozó eljárások területén.

Az Európai Unió luxembourgi székhelyű bírósága június 13-án kihirdetett ítéletében továbbá arra kötelezte Magyarországot, hogy fizessen a szabályozás betartásában mutatkozó késedelem minden egyes napjára egymillió euró összegű kényszerítő bírságot, mivel nem teljesítette a bíróságnak a – befogadási feltételekről szóló irányelv és a visszatérési irányelv rendelkezéseinek megsértésével kapcsolatban – 2020 decemberében hozott ítéletben foglaltakat.

Forrás: Facebook

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Azért kaptuk a giga bírságot, mert a bírósági határozatot O1G és bandája nem volt hajlandó végrehajtani!
Senki más nem hibás az egészben, csak a hazug, mocskos, tolvaj oroszcsicska hazaárulók bandája!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Őrnagy
@szaboria1: 18.27
Nekem is másban áll a pénzem, de meg kell azokat is érteni, akik a legegyszerűbb és legkényelmesebb pénzelhelyzést választják, ami legalább 1 fokkal jobb, mint a párnahuzat.
Őrnagy
@jesz: 1990-ben jobb megoldás nem lévén, az MSZMP utódpártok gazdasági és politikai hatalomátmentése zajlott le.
Ez sajnos nem bizonyult a leghatékonyabb megoldásnak, de akkor ez volt az egyetlen lehetőség a békés átmenetre és a politikai stabilitás fenntartására.
Ideje lenne az érdekelteknek bevallani hogy ez pontosan hogyan zajlott le és miért, majd széles népi konszenzussal egy más konstrukciót felépíteni, például egy francia mintájú Elnöki rendszert, ahol 2 ciklus lehet az elnöki maximum, közvetlen elnökválasztással.
Arra sincs garancia, hogy jobb lesz, mint a mostani, de legalább megváltozik a lemerevedett jelenlegi politikai struktúra.
RonaGyuri
az egy dolog, hogy ez szerencsétlen retardált dagadék hülyeségeket zagyvál össze, de a hívei élen az m1-el még ragozzák is! =))
dr. prédikátor
Az anyád picsáját nyertétek meg , füstös lókupec!!!
dr. prédikátor
@Őrnagy: Sikari buzi!!! Nagyon nagy a pofád te takony!!!
szaboria1
@szaboria1: 16.51-re Most hallottam a reklámot az állampapír befektetés kifizetése helyett tegyék be egy új befektetésbe . Nincs pénz a lejért kötvények kifizetésére, inkább ráfogják beszélni egy újabb kötvényre. Ezt a trükköt játszák évek óta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.