A franciaországi Lidl vezérigazgatója szolidaritási sztrájkba kezdett: a vezető szerint a dolgozók nem bírják a "pokoli" munkatempót, amelyen a német anyavállalat nem akar könnyíteni....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kovikovi
Ha már a franciák sem bírják, akkor a németeknek el kéne gondolkodni...
Vagy a haszonért mindent megcsinálhatnak?
Feraj49
A multi gondolkodás olyan mint a cirkuszi zenebohóc akinek elveszik egyik hangszerét-"van máááásik".Kiesik egy dolgozó ment nem bírja"van mááásik" munkavállaló,ha az is kiesne lesz másik.Ezek szerint nem csak nálunk ilyenek.
szaboria1
@Feraj49: Jól értelmezed. A németeknél nem lehet lógni. Kő keményen dolgoztatják a beosztottakat.
Feraj49
@szaboria1: akkor mi a véleményed a japánok már kiszámolták a dohányzó alkalmazottak napi egy órát nem dolgoznak, ha óránként elmennek 10 percet dohányozni.
csikknorisz
@szaboria1: Mikor multiceg gyaraban dolgoztam, telepitettek at Nemetorszagbol szerelosorokat. Ugyanannyit kellett volna ugyanannyi emberrel legyartani, mint naluk. Sehogy se akart sikerulni. Aztan rajottem, hogy miert, mert az egyik szalagra meg fel volt ragasztva a nemetek munkarendje. A mi muszakunk 8 ora volt szunetekkel egyutt, a nemet gyarban meg netto 8 orat dolgoztak, azon felul voltak a szunetek. Igy persze hogy nem tudtuk ugyanazt a normat hozni, mert kevesebb idonk volt ra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.