Holtan találtak egy idős házaspárt otthonukban a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szikszón szerdán este - erősítette meg az MTI információját a rendőrség.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Elempe, tasz, ai, ilyenkor hol vagytok jogvedok?
csutak
Normális embernek ilyen hír hallatán egy dolog jut eszébe:
Egy J O G Á L L A M B A N (tehát ne nálunk!) a belügyminiszter azonnal lemond de a miniszterelnök is megfontolja a lemondását!
Ezek a gazemberek (Kormány!) elérik azt, hogy a nép beindul és TEK ide vagy oda, de belefojtja kéjes örömmel ezeket a gazembereket a Dunába!
Én a Dunát sajnálom!
halsáska
Régen ,sajnáltam, ha egy kis cigány beleesett a budiba ,vagy az abálló lébe ,de ma már kihalt bennem ez a keresztényi könyörület,mert ha felnő, az én családtagjaimat fogja megtámadni, v megölni !!!Az isten döglessze meg az apraját ,nagyját !!!!
Atomqkac azaz EbUraFakó
@csutak: ez nálunk sajnos utópia. Ezek a "politikusok" (közük sincs hozzá) morálisan oo-k, erkölcsi és agyhalottak! Istenük Mammon!!!! Az emberek nem számítanak!
Ha létezik Isten kérem, hogy verje meg őket! De mind a két kezével!!!!
csutak
@Atomqkac azaz EbUraFakó: Ugyan már kedvesem, hát hol marad a keresztény szeretet?
Én azt kérem az úrtól, hogy bocsásson meg nekik!
És azt is kérem, hogy teremtsen nekik szebb jövőt és egyben kérem az Urat, hogy mihamarabb az összeset szólítsa magához megbocsátása jeléül!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.