A volt miniszterelnök szerin nácikérdés van Magyarországon, nem cigánykérdés. Gyurcsány szerint minden demokratának dolga van, ő maga egymillió forintot ajánl fel a gyöngyöspatai romák megsegítésére.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Disznópofa
@barnan: Csakhogy a politikusok töketlenkedése vezetett ide, hogy bármilyen szélsőséges párt előtérbe kerülhetett . Csalódás a nagy pártokban, a sok hazugság, lopás, lenézés meg átnézés miatt.
Az ördög nem alszik és kihasználja az emberi gyarlóságot, mert amikor egy újabb párt kerül hatalomra egyetlen cél lebeg előtte a : Most vagy soha!!!!!
barnan
Pontosan s a múltban is így történt, majd lásd következményeit. Megérte? Nekünk is tanulnunk kell ezekből a történésekből s nekünk is tudnunk kell mi az ami támogatható s mi az ami nem.
Sííva
@Disznópofa: Megigéred? Akkor nagyon jó karácsonya lesz a magyar népnek!
Disznópofa
@Sííva: Azt nem mondtam melyik Karácsonyra! Na így megy a politikusoknál is, ígérnek, ígérnek.............:-)))))))
Csubaka
Az a helyzet kedves Ferenc, hogy "nácikérdés" nem csak Gyöngyöspatán, hanem az egész országban van mégpedig a 2006-os választások és azt követő hatalmi magatartás következményeként.
Ráadásul két féle nácival kell szembe néznie.Az egyik az elmúlt két választási ciklusban ideggörcsöt és arcidegzsábát kapott az ön nevével fémlejzett korszakban a balliberális politikai elit által megalkotott, és az önök (MSZP) hathatós támogatásával köztudatba vésett, furmányos retorikával kihangsúlyozott MEGÉLHETÉSI BŰNÖZÉS hallatán. Lehet azért, mert ők a Való Világ fizikai közelségével tapasztalták meg annak igazság tartalmát. Ugyan ezek a nácik, aztán látva, hogy saját hazájuk három igennel megválasztott vezetői hónapok múltán már le se szarják őket szépen elpártoltak. Olyaannyira, hogy a 2010-es választásokon már azokra a szintén ebbe a kategóriába sorolt nácikra szavaztak akiket ugyan megemlített fővezéri szónoklatában de másnap már nem volt hajlandó konkrétan rájuk mutatni a parlamentben. S ahogy telt az idő, az ön számára egyre világosabb lett, hogy lassan mindenki náci lesz, mindenkiel pedig már nem is volt kedve, de azt hiszem közelebb járok az igazsághoz, ha azt mondom, nem volt bátorsága szembeszállni.
Nos ezek a nácik 2/3-os többséget adtak a (Lendvai Ildikó által már 2007-ben ELLENSÉGNEK, és nem ellenfélnek nevezett) FIDESZ és ORBÁN kezébe. S mint az az önök Európának szánt híradásiból és külfödön megjelent fizetett politikai hirdetéseiből kiderült, Magyarország fasizálódott!!!!!
Ha így van, akkor kemény fába vágta a fejszéjét Ferenc! Az ugyanis nem járja, hogy az annyira utált FIDESZ és ORBÁN ellen nácikkal fasisztákkal az oldalán harcoljon.
Aztán vannak a másik fasiszták. Olyanok mint aki tegnap Gyöngyöspatán, Árpád vezérileg, meg szentkoronailag, horogkeresztet pisált éjnek idején az általa oly nagyra becsült Magyar Haza földjére! Nem kellene összetéveszteni sem a történeteket, sem a személyeket.
Hagyja szépen, hogy a rendfenntartók és az igazság szolgátatás tegye a dolgát! Önnek volt lehetősége, hogy megértse, megoldja a problémát. Hatalom gyakorlásának már a második évében kijelentette, hogy "ELKURTUK".
Ön azzal, hogy elhitette velünk, ÉRT HOZZÁ, mi azért mert vakon hittünk....

De ha a most felajánlott 1 milla esetleg egy olyan segélyszámla alaptőkeje amellyel segíteni kívánja az USA-t, hogy a tegnap menedék jogot kért roma családokat befogadják, valószínűleg támogatója leszek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.