Tüntetést, polgári engedetlenségi mozgalmat szerveznek a szülők a főváros hetedik kerületében, miután az önkormányzat bezárja az egyik jól működő iskolát, a tanulókat pedig egy másik intézménybe irányítják át. A bírálatok megjelenése után az iskola honlapját lekapcsolták a netről.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

groofika
Mindenhol ezt teszi a fityesz!
Pécsen is a jó állapotú iskolát bezárják,amelyik meg veszélyes azt felújítják!Sőt!A bezárt életveszélyes sulit újranyitják!
Tiszta pénzmosás,adott vállalkozókon keresztül!!!
Dr. Felipe
Emlékszem mikor az MSZP zárt be lepukkadt iskolát mert nem volt gyerek, mekkora cirkuszokat csinált a fidesz. Most meg jól működő iskolát is bezárnak és még a jogos kritikát sem tűrik. Na ez a fidesz. Hihetetlenül kártékony egy banda.
Csizmás Kond
A tegnap meg ezt írták.
"A Belvárosban csökken a lakosság és a gyermekek száma is. Az enyhe fokban értelmi fogyatékosokat ellátó Kormos Istvánba tíz évvel ezelőtt még 120 gyerek járt, négy évvel ezelőtt 80, ma már csak 42, közülük pedig mindössze négy gyerek kerületi, mondta az alpolgármester. A csökkenő gyermeklétszám miatt az elmúlt években már a minimális 10 fős osztálylétszámokat sem sikerült összehozni, összevont osztályok működnek. Legutóbb például csak két elsős gyerek volt, jegyezte meg Varga Sándorné."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.