Az előítéletek spirálja címmel a magyarországi romák helyzetéről közölt terjedelmes írást szombati számában a Süddeutsche Zeitung.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kumming
@Atomqkac azaz EbUraFakó: És ki fogja leszedni e termést, te. vagy a cigányok.
Dr. Akula
@kumming: a kukac, amit meghagynak a cigányok!:))
a Pepita
Ha bárhonnan az országból, vagy akár külföldről képeket látok cigányok lakta helyekről, mindig azt nézem, hogy látok-e egy kis konyhakertet vagy akár gyümölcsfákat, vagy bármi néven nevezendő zöldet, virágot netán. De semmi semmi, csak a kopár sivárság. Pedig a cigányok nagy mértékben javíthatnának a megítélésükön, ha legalább a házuk táját rendbe raknák.
Atomqkac azaz EbUraFakó
@kumming: @brumi58: Köbükit ismerik és elismerik a cigányok! Több cigány alkalmazottja is volt, jelenleg is van. Aki akart és tudott dolgozni, az megtette, megteszi! De, ide nemigen jönnek be, pont azért, amit Köbükitől a múltban és jelenleg kaptak és kapnak. Ez fontos. Akit a cigányok emberségesnek tartanak, azt nem piszkálják! (én nem is őellenük protestálok!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.