Az előítéletek spirálja címmel a magyarországi romák helyzetéről közölt terjedelmes írást szombati számában a Süddeutsche Zeitung.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csikknorisz
''A munkahelyek újraelosztásánál romakvótát követel, mégpedig úgy, hogy az semmilyen területen se legyen 25 százaléknál alacsonyabb.'' WTF?? Es ezt miert egy nemet ujsagbol kell megtudnunk? Egyebkent ilyet Bajnai kormanya akart bevezetni, a fidesznek meg nem tetszett az otlet.
nyanya001
@csikknorisz: Jó jó, de hol vannak a munkahelyek??
A beígért 1 millióból 1 év alatt semmi nem teljesült!!!!!
KöBüKi
@nyanya001: Már hogyne teljesült volna!? - minusz százezer!!!!!!!
Atomqkac azaz EbUraFakó
Kérdezték a cigányokat is? Mert ők csok pofáznak, meg követelőznek, de dolgozni nem akarnak!
nyanya001
@Atomqkac azaz EbUraFakó: Jáj, hát a horrort ázt nem szeressék:)))
Atomqkac azaz EbUraFakó
@nyanya001: Ma reggel hét órakor már kapáltam a konyhakertben, két hólyagot gyártottam nyolcra. De, örültem nekik! Még van mit kapálnom, lesz mit leszedni róla. Most várom az esőt. Én ilyesminek is tudok örülni és szeretek dolgozni!
bandolero
Ki az a Michael Frank? Mit tud a ciganysagrol?Szeretnek 2-3 ciganycsaladot bekoltoztetni a szomszedjaba,hogy holnap igy koszontsek jo reggelt szomszed.Akkor majd majd megtudna ,hogy kell banni a ciganyokkal.
Dr. Akula
@Atomqkac azaz EbUraFakó: olyan későn?? Korábban pirkad!:)))
KöBüKi
Igen,mert a kibicnek semmi sem drága.!!!
Atomqkac azaz EbUraFakó
@brumi58: Tudja Isten....nem rajongok a napsütésben, melegben való kapalásért...tudod a vérnyomatom nem szereti :))) Viszont mindíg korán kelek, ezért inkább a hűvösön csinálom meg, amit lehet.
Dr. Akula
@KöBüKi: befizettél már az államadósságba?
KöBüKi
@brumi58: Engem mint vállalkozót már husz éve nyuznak,mi a lófausztot fizessek még abba a nagy lyukas kalapba!!!
Holnaptól ha valami csoda folytán reggel arra ébrednék hogy hatalmamban áll: - nyugodt lehetsz hogy a bőrük alját is megkutatnám,és elmulna az államadósság,az éhező gyerekek problémája stb.!
kumming
@Atomqkac azaz EbUraFakó: És ki fogja leszedni e termést, te. vagy a cigányok.
Dr. Akula
@kumming: a kukac, amit meghagynak a cigányok!:))
a Pepita
Ha bárhonnan az országból, vagy akár külföldről képeket látok cigányok lakta helyekről, mindig azt nézem, hogy látok-e egy kis konyhakertet vagy akár gyümölcsfákat, vagy bármi néven nevezendő zöldet, virágot netán. De semmi semmi, csak a kopár sivárság. Pedig a cigányok nagy mértékben javíthatnának a megítélésükön, ha legalább a házuk táját rendbe raknák.
Atomqkac azaz EbUraFakó
@kumming: @brumi58: Köbükit ismerik és elismerik a cigányok! Több cigány alkalmazottja is volt, jelenleg is van. Aki akart és tudott dolgozni, az megtette, megteszi! De, ide nemigen jönnek be, pont azért, amit Köbükitől a múltban és jelenleg kaptak és kapnak. Ez fontos. Akit a cigányok emberségesnek tartanak, azt nem piszkálják! (én nem is őellenük protestálok!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.