Az OTP Bank pénteki közgyűlésén megemelték Csányi Sándor elnök-vezérigazgató és a többi vezető fizetését, jövedelmük nagy részét részvényekben kapják. Csányi fizetését havi bruttó 750 ezerről 780 ezerre növelték, ami nem tűnik nagy változásnak, viszont az eddigi opciós részvényvásárlási programot havi fix részvényjuttatás váltja fel.

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: gabrella
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
@olcsibacsi: Ne vitatkozz buta emberrel!
Sokan vannak, akik "kipróbálják" azaz 1 órán át fenn tartják a gépükön oszt annyi!
Én 2000 ben előképzettség nélkül feldobtam a megvásárolt 7.2-t és azóta a desktopnon csak SüSÜ van, a laptopra meg a cég vett Home-t az maradt.
Én nem írok a winről, mert gőzöm sincs arról, hogy működik-e, mert a laptopon is csak a Route 66 miatt van win!
Amúgy meg Wine oszt annyi:)
Kutyafüle
@olcsibacsi: Eltaláltad, valóban elavult, ez még a csoportos beszedési akcióra kötött szla.vezetés. Van újabb a Tempó, amin gondolkodom.
De annyira a bögyömbe vannak egyébb más disznóságok miatt, hogy felmondom a szerződést, és átmegyek a takarékszövetkezetbe, a férjem számlája itt van kötve, így csak egy számlát vezettetünk, nem kettőt.
Még 2006-ban felvettem személyi kölcsönt 600 ezer forintot, mert át kellett rakatnunk a háztetőt. Garantált 17 %-ra adták a hitelt, amiből lett 23%. Összeadtam az eddig befizetett részszámlákat, a visszaadott kölcsön 960 ezer forint. Na ezt akartam előbb visszafizetni, de meg akartak vágni 40ezer forinttal. Na ezért megyek el innen.@csutak: ha ilyen szakszövegeket írsz, bosszúból írok Neked torta receptet. Na azzal bírkózz meg.
Csizmás Kond
@csutak: Na és mond, rajtad kívül még ki mondta, hogy ilyen okoska vagy ?
...tényleg ragadt rád a cigány mentalitásból...szereted önmagadat túlértékelni....pedig már a kisgyerek is tudja, hogy öndicséret gyalázat.
Dr.luigilongo60
@Kutyafüle: A debramációs kulimizátor abcentrációja vilkulárisan akadályozza az endektív fanguláris bazilikációs langurátát.
Ezért tehát a malomkerék nem működik.
Csizmás Kond
@luigilongo60: ilyent még tőled nem olvastam...
csutak
@Kutyafüle: Ne ijedek meg a receptektől mert önállóan dolgoztam szakácsként:)
Most, hogy így írod, sütök krumplis pogácsát, gyorsan meg van...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.