Dr. Képíró Sándor: Életem

Forrás: anton.nolblog.hu
Feltöltő: kava
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Meg ennyit ideznek a Morel-temahoz, mintegy zarojelben, v.ö. kettos merce fogalma: ''1998-ban Izrael elutasította a kiadási kérelmet. Azzal indokolták, hogy a háborús bűnök addigra elévültek.
2004-ben Lengyelország új kérelmet nyújtott be, mely szerint Morelt emberiség elleni bűnök terhelik. A válasz szerint a vádak hamisak, és Morel bűnei elévültek, Morel pedig rossz egészségi állapotban van. A lengyel ügyésznő, Eva Koj szerint
"Hogy évülhetnek el emberiség ellenes bűnök? A háborús bűnösök eseteinek vizsgálata független kellene hogy legyen attól, hogy németekről, izraeliekről vagy más nemzetiségűekről van-e szó.
A lengyel ügyész szerint az esetet nem lenne szabad a szőnyeg alá söpörni, és hozzáadta: "Az izraeliek nagy nyomást fejtenek ki, ha ők üldöznek embereket, akiket ők vádolnak háborús bűnökkel - és el kellene fogadniuk ugyanezt az eljárást, mikor mások keresnek bűnösöket." hu.metapedia.org/wiki/Salamon_Morel
Dr.luigilongo60
@csikknorisz: Ez a metapédia című szarkupac aztán kurvára hiteles.

Csak egy náci propaganda oldal.
csikknorisz
@luigilongo60: Bocsanat, itt volt meg magyarul. En sem itt olvastam, wazze, meg nem is a kurucinfon. www.fpp.co.uk/Auschwitz/docs/KillerMorel.html www.ipn.gov.pl/portal.php?serwis=en&dzial=2&id=71&search=10599 www.warsaw-life.com/news/news/644-Extradition_Row_Runs_On Ha igy mar boldog vagy. Felteteleztem, hogy magyar nyelvu oldalt kene belinkelni, mert nem mindenkinek van kedve szotarazni. Nyilvan mind naci propaganda oldal.
Dr.luigilongo60
@csikknorisz: Látom szorgalmasan keresgéltél, kár volt.
Én ugyanis nem állítottam, hogy a Morel ügy nem igaz, de az is biztos, hogy a teljes igazság nem az, mint amit egy náci propaganda oldal eléd tár.
Egyébként is ez csak egyetlen zsidó a sok közül, a náci háborús bünösök kicsit többen voltak, nemde?
Minden népben akad az aljadékokból.
csikknorisz
@luigilongo60: Keresgelt a franc szorgalmasan, csak beirtam, ezt adta ki a gugli. A masodik link egyebkent a lengyel ugyeszseg hivatalos vadirata. Az elso sem naci propaganda, a harmadik sem. Olvasd el. Mindossze arra az aprocska tenyre probaltam felhivni a figyelmet, hogy mig Kepirot nuku bizonyitekkal probaljak eliteltetni, addig a sajat bunoseikkel szemben semmit sem tesznek. Csak az a bunos, aki ellenuk vetett. Cafolj meg, en legalabb kerestem forrast, te meg csak naci propagandazol.
csutak
@gabrella: A neokolonializmus fegyverével, azaz a pénzzel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok