Valaki aki kimondja az igazságot!

Forrás: videa.hu
Feltöltő: feketeözvegy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
feketeözvegy
@Hókuszpók: Biztosan tudják mi a valódi helyzet. De könnyebb rasszizmust kiáltani, mint megfogni a kapanyelet. Ha mégis megfogják azt hiszik csak lincselésre lehet használni.
A roma vezetők pedig önös céljaikra fordítják a romák integrációjára szánt pénzeket és a kormány ez ellen nem tesz semmit nem is lesz változás!
Dr. Akula
@feketeözvegy: nem lesz jó vége ennek....
feketeözvegy
@brumi58: gondolod elverik a hölgyet is?
Én már semmin nem csodálkozom. A kormány nem tesz semmit, nem védi meg az áldozatokat, a tolvajok szabad kezet kapnak.........
Mi lehet a céljuk? Mert ezt okkal teszik.
Dr.luigilongo60
Egyszer valahol elszakad a cérna de az kurva nagyot fog szólni.
Dr. Akula
@feketeözvegy: Ovi a politikai árkok után most az etnikai árkokat ássa, szép kényelmesen, tudatosan! Remélem, pár éven belül bíróságon lesz hazaárulás, és tudatos tömeggyilkosságok, és polgárháború előkészítése miatt.
Sil
@luigilongo60: Pont ez a cél hogy valakinél elszakadjon a cérna,onnantól kezdve beindul a gépezet.Így is rengeteg kamera van már az utcákon.De utána még a hátsónkba is benéznének.Mindenkit megfigyelnének stb.Ugye már a kutyákon tesztelik a bőr alá ültethető chipeket(mondván milyen jó bárhol megtaláljuk)
Ja csak kár hogy hamarosan emberekbe is kötelező lesz(most még csak a mobilunk ad jelet)És így válik a kisországunk börtön országgá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.