A háborús bűnökkel vádolt 97 éves volt csendőrhadnagy nem érti, mi történik. Ügyvédje szerint évek óta nem pucolták ki a fülét, ezért tisztítást javasolt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Kabaré ami folyik, a 94 éves anyukám is süket hiába van hallókészüléke közölte az orvos a felfogási képességgel van a probléma.
gabrella
@szaboria1: Akár ejthetik is a vádat! Ekkora ökörséget! A nagymamám 96 évesen halt meg de már előtte 4 évvel nem ismerte meg a saját lányát.
szaboria1
@gabrella: Ez nem más, mint megint másra való figyelem elterelés.
Dr. Akula
@szaboria1: "a felfogási képességgel van a probléma." Jól mondod, sajnos így van! Amit ezzel a 97 éves emberrel művelnek, ráadásul a vád sem teljesen megalapozott, nos, akik ezt teszik vele, azok is megérdemelnének egy bírósági tárgyalást. Szerintem. És itt főleg a nem kellően alátámasztott vádra gondolok. Szóbeszéd alapján egy 97 éves embert így megalázni? És eddig hol voltak a nácivadász akárkik? Eddig nem keresték? Honnan akasztották le a nevét? Ja, igen, ahogy Képíró írja a memoárjában, 2007-ben: Júdás pénzért bedobták a nevét. És ha minden igaz, még csak nem is zsidók. Új Magyarország! Hajrá elvtársak! Tovább a Rákosi úton!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.