Az elmúlt években nyugdíjba vonult, az öregségi nyugdíjkorhatár alatti rendőrökre, pénzügyőrökre, határőrökre, büntetés-végrehajtási tisztekre vonatkozik az általa is kezdeményezett, a korhatár előtti nyugdíjak felülvizsgálatára lehetőséget adó alkotmánymódosítás - hangsúlyozta Lázár János hétfőn a parlamentben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@lópicigáspár: Tegnapi 18.08-odhoz. 44 éves eddig 67%-os rokkantat most minősítették munkaképesnek. Végigjárta a munkába álláshoz szükséges teendőket az orvosi vizsgálatnál közölték vele azt a munkát amire felvennék az elmeszesedett gerince és csípője miatt nem végezheti. Most ott tart hogy jövő hónaptól semmi jövedelme nem lesz.
szaboria1
@szaboria1: A környékünkön rehab munka lehetőség nincs is.
lópicigáspár
@szaboria1: De legalább visszairányították a munkaerő piacra. Hadd dögöljön éhen! Az a lényég, hogy az államnak már nem kell ellátnia, kötelezettségét felrúgva tesz mindenkire. Először a rendvédelmi dolgozók, aztán szépen sorba a többi! Tetű kurmány! Gyilkosok! Majdnem lefelejtettem: ORBÁN TAKARODJ!
kovikovi
Pedig azokat is kellene...
Hány év a nyugdíjkorhatár???
szaboria1
@lópicigáspár: Pontosan ezt mondta ma Tóbiás is, rendben van hogy nem volt jó a rendelet de legalább előbb teremtsenek munkalehetőséget. Ugyanis most az állam nem támogatja a csökkent munkaerő emberek foglalkoztatását.
másvirág
Az 57 éves határ akkor lenne reális ha még a 62 éves korban lehettne nyugdijba menni. Mivel védett korhatár már nem létezik és a sajátjogú nyugdijbavonulás ideje 65 év ,ezért fura ebben korban meghuzni a határt. Ez valakiknek benfentes körökben jó szint .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.