Micsoda? Politikusi vita a köztévében, kampányidőszakban? Miután Magyar Péter belengette, hogy ő csak a közmédiában vitázna a többi EP-listavezetővel, és ha kell, ennek érdekében tüntetést is szervez a Kunigunda utcába, Molnár Csaba, a DK-MSZP-Párbeszéd közös lista kampányfőnöke pénteken levelet írt az MTVA vezérigazgatójának, amiben felszólította, hogy rendezzenek élő EP-listavezetői vitát a köztévében.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
„Politikusi vita a köztévében, kampányidőszakban?”

kettős értelemben; egyfelől ezzel a rácsodálkozással indít a444.hu a beszámolójában, másfelől én is kérdem, de nagyin másképpen

A derék Papp NER-társ pár órával azt követően, hogy az általa vezérelt intézmény közleményben harsogta, hogy:
„Az európai parlamenti és az önkormányzati választások előtt ismételten megkísérelnek nyomást gyakorolni a közmédia vezetőire, munkatársaira, semmibe véve az általuk hangoztatott jogszabályokat. ”
és
„fenyegetésnek, zsarolásnak, erőszakos cselekményeket előrevetítő magatartásnak akkor sem enged, ha ez veszélyeztetné a működését. Minden rendelkezésre álló eszközzel meg fogja védeni a rá bízott javakat, médiafelületeket, a munkatársak testi- és szellemi épségét”!
közleményt adott ki, pontosabban Molnár Csaba, a DK-MSZP-Párbeszéd közös lista kampányfőnöke levelére válaszolt:
„Egyúttal jelzem, hogy az Önök felszólítását megelőzően megkezdtük egy nyilvános vita megszervezését az EP-választáshoz kapcsolódóan. Így hamarosan pártjának elnöke, Gyurcsány Ferenc és valamennyi jogerősen listát állító párt elnöke kézhez veheti a DMSZ és az MTVA hivatalos megkeresését!”.
Egyesek megjegyzik: „Ha tényleg valamennyi listavezetőt meghívják vitázni, akkor az elég kaotikus helyzetet teremtene, és a valódi vitát nagyon megnehezítené. Ugyanis 11 ilyen van:”
Nos ami azt illeti egy ilyen vita tényleg nem lenne semmi. Egyenesben sem, de tartok tőle, hogy ellátnak bennünket számos szerkesztett változat leadásával (IS)! =))
balos
@RonaGyuri: Úgyan már!1 perc után áram szünetet hozna az aznapra rendelt mete-urologus!Abban szerintem nem lehet vita,hogy itt a baloldalnak még a kakas dülőre sem raknának mikrofont!A nyilasok bevették a leszarjuk megint az országot tablettát!Jönnek a baráti népeik és a-jaj lesz a jelszó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.