Az államtitkár a magyar honvédelem napja alkalmából tartott csütörtöki, budapesti ünnepségen kiemelte: ebben a helyzetben világossá kell tenni, hogy senki sem akar rosszat a katonáknak, a rendőröknek és másoknak. Simicskó István közölte: a szolgálati nyugdíj kérdésköre jogosan érdekli a katonákat, főleg egy olyan ünnepen, mint amilyen a mostani. Hangsúlyozta, hogy ezzel a problémával most azért szükséges foglalkozni, mert az előző vezetés hatalmas adósságot halmozott fel. Mint mondta, a magyar kormány keresi annak lehetőségét, hogy kitörjön ebből a "pénzügyi csapdából", ugyanakkor hozzátette: "ez egy elődeink által elkövetett bűn".

Forrás: belfold.ma.hu
Feltöltő: northern
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
"A kormány el akar venni a fegyveres szervek hivatásos állományú tagjaitól. (…) ezek az emberek külöleges közszolgálatot teljesítenek (…) ezek az emberek azok, akik akár az életük árán is teljesítik a feladatukat (…) indokolt az a kedvezményes elbánás, mert ez arányban áll azzal a kockázattal, amit ők vállalnak. Nekik van egy ún. szolgálati nyugdíjuk, ezt akarja elvenni a jelen tervezettel tőlük a kormány - mondta Demeter Ervin egy 2006. október 19-én tartott sajtótájékoztatón"

"A Fidesz tárgyalni kíván a rendvédelmi és honvédségi szakszervezetekkel, mert olyan módosítást nem támogat, amellyel a szférában dolgozók jogait csorbítanák - mondta Lázár János 2007. szeptember 21-én az MTI-nek."

Az egész fidesz egy "aljanéphez" kezd hasonlítani!!
lópicigáspár
@marlin: Annyi kiegészítés talán, hogy mégis mit várnak a rendvédelmi dolgozóktól, amikor a sintér sanyi a segélyes cigányokkal veszi őket egy kalap alá!
Dr.luigilongo60
@marlin: Ezek a faszkalapok úgy változtatják a véleményüket, mint más a szarosgatyáját.
Csubaka
@palika: Ez nem a Simicsak dumája!!!

2008 őszén a pénzügyi válság miatt Magyarország hitelt vett fel a Nemzetközi Valuta Alaptól (International Monetary Fund – IMF). Az IMF-hitel első évfordulója alkalmából a Nemzetközi Bankárképző Központ 2009. október 29-én workshopot rendezett, amelyen Iryna Ivaschenko, az IMF magyarországi képviseletének vezetője, Szapáry György, az IMF korábbi magyarországi vezetője, valamint Barcza György, a K&H Bank vezető makroelemzője vett részt előadóként.

Részlet:
"Hazánkat ugyan közvetve, de súlyosan érintette a likviditási válság: Magyarország külföldi adóssága jelentős mértékben meghaladta a csoportátlagot, és egy idő után az ország kockázatmegítélése a magas valutaárfolyam-kockázatra korlátozódott, ennek következtében a forint tőzsdei árfolyam-különbözete jelentősen megemelkedett. Az adósságválság során előtérbe kerültek a fizetőképesség kérdései is: 2006-ban Magyarország költségvetési hiánya megközelítette a GDP 10%-át, majd látványosan csökkent, mígnem a válság következtében újra emelkedni kezdett. A korábbi évek egyre szűkülő hitelfelvételi lehetőségei oda vezettek, hogy mára az államadósság elérte az éves GDP 60-80%-át, a külföldi adósságunk pedig a GDP 120-160%-át, ami igen jelentős változás a 2003–2004-ben tapasztalt 60%-hoz képest. A lakossági eladósodottság 2009-ben megközelítette a 10 000 milliárd forintot, tükrözve a valutaalapú hitelállomány 2003 óta óriási mértékben megnövekedett szintjét, ugyanakkor a lakossági hitelkamatlábak csekély mértékben emelkedtek. Ezen események miatt elkerülhetetlenné vált az IMF-hitel felvétele azért, hogy nálunk ne következhessen be a kilencvenes évek végén Oroszországban tapasztalt krízishez hasonló összeomlás."

A teljes anyag megtalálható a
www.itcb.hu/images/articles/172/file/IMFworkshop_20091029.pdf

Ja és csak úgy mellesleg a hitel visszafizetését 2011 májusban kellett elkezdeni!!!!
Vajon miért?????????
Dr. Akula
Ezek a szexuális élettelenségüket pótolják ezekkel a már-már perverz hazugságokkal.! Elmezavarodottak a vezérek, elvtársak!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.