Nemzetközi holokausztoktatási szakértőket képeznek októbertől Budapesten a Páva utcai Holokauszt Emlékközpont és a washingtoni Holokauszt Emlékmúzeum szervezésében - tájékoztatta a magyarországi közgyűjtemény az MTI-t.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
másvirág
@Csizmás Kond:Marxista Leninista Tudomány Egyetem jogutódja Isten seggedelmével.
palika
Hú, a kurva a nyjukat, erre kell átformálni a társadalmat? A következő lépés, kötelező tananyag az iskolában a holokamu, na még csak az hiányzik!!
másvirág
@palika: "Még csak ez hiányzik" ? Kivánságod parancs !
Főnixxxx
" Becstelen teremtés! Gyalázatos pára! Ilyet mersz te tenni, világnak csúfjára? " (Petőfi)

Bár a a versrészletet a költő nem egy egész Elkúrmánynak szánta, azt hiszem mindenki, aki eltoszta Magyarország jelenét és jövőjét, nyugodtan magára veheti! Petőfi, Arany, Jókai, Deák, Széchenyi, Kossuth, stb. forognak a sírjukban ! Nem bánnám, ha ki is kelnének belőle és elégtételt vennének azért, amiért ezt művelik azzal a magyar néppel, amelyért ők életüket, vérüket, vagyonukat áldozták!
Január
Jujj, most kitiltanak innen, de ennek példájára, akár egy "Trianon tanfolyamot" is szervezhetnének, hogy sose ismétlődjön meg a történelemben, hogy egy országot így megosztanak, családokat tesznek tönkre, emberi életeket vesznek el olyan dilettáns, perc politikusok, akik a megosztáskor azt sem tudták , hogy a térképen mit jelent a zöld és kék szín.
Sííva
"Szánd meg Isten a magyart, kit vészek hányának! Nyújts feléje védő kart tengerén kínjának!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.