Év végéig tömegesen helyezik "letétbe" felmondásukat a rezidensek - jelentette be a pályakezdő orvosok érdekeit képviselő szövetség elnöke kedden Budapesten.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sasi1115
@olcsibacsi: Azt is megadóztatják, szóval nem ússzuk meg, nincs menekvés...
csutak
Édesanyámat megölte egy csapat magát orvosnak valló egyede a fehér köpenyeseknek!
Elszámoltak el nem végzett vizsgálatot, be nem adott infúziót és gyógyszereket!
Téves diagnózisukba halt bele és ezt a bíróság előtt tudom bizonyítani!

Szóval tőlem elmehet mind!
Dr. Akula
@csutak: Őszinte részvétem! És ne hagyd magad!
csutak
Köszönöm, még nem döntöttünk nővéremmel és a lányaimmal, hogy pereljünk-e?
Nem a pénz érdekel bennünket, hanem az, hogy a magukat orvosnak valló, de hozzá nem értő egyedektől megmentsük a többi embert!
sasi1115
@csutak: Részvétem.
Anyám október közepén volt nőgyógyászati kötelező szűrésen. Mindent rendben találtak nála. Ezután novemberben Hévízen volt és elkezdett vérezni, az ottani orvos mondta hogy keresse fel a nőgyógyászt. November végén diagnosztizálták a rákot.
Az áttét a tüdejét is megtámadta, fulladt. A Korányi szantórium nem vette fel, mert nem a tüdőrák volt az elsődleges rák. Miután meghalt a kötelező szűrést végző (évente ment!) orvost be akartam perelni, hogy több emberrel ezt ne tudja megtenni. Ajánlottak egy ügyvédet, de az azt mondta, hogy nem fogok találni olyan embert, aki igazolja, hogy ilyen rövid idő alatt nem alakulhat ki a daganat, szóval hogy nem végezte a dolgát megfelelően. Ott vége volt a történetnek. Édesanyám következő év novemberében meghalt.
A saját tapasztalataim is durvák, de azt most nem írom le.
Szóval az orvosok is megérik a pénzüket. Kapjanak rendes fizetést, de ha hibáznak akkor börtön és fizessen kártérítést ő vagy a kórház. Mint más normális országban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.