Minden eddiginél hatásosabb akcióra készülnek a szakszervezetek június 16-án: egyszerre több helyszínen, több óráig tartó forgalomlassítással blokkolják az ország, a megyeszékhelyek és a városok legfontosabb főútvonalait, a ki- és bevezető utakat. Ezzel, terveik szerint gyakorlatilag megbénítják az egész ország közlekedését. A pedagógusok már vasárnap utcára vonulnak, a közlekedési dolgozók pedig június 9-én.

Forrás: fn.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
Az ilyen demonstrálással a gazdák már felsültek. Csak a többséget hangolják maguk ellen, és aki egyetértett eddig a követelésükkel, kétórai várakozás miatt biztos ellenségük lesz.
Csubaka

Re: JUT ESZEMBE

HozzászólásSzerző: olvaso6 » Ma, 15:19
mici cream!

Gondolkodj már kicsit! Ugye nem azt akarod mondani, hogy teljesen mindegy, hogy a kormány MIBŐL fizet az állami alkalmazottaknak? Megtermelt bevételből, vagy mint a bolsik, hitelből! Két legyet egy csapásra! Az ország tovább csúszik lefelé az adósságcsapdában, az emberek (már aki csak a zsebét lesegeti) meg azt hiszik, ej, de f.sza gyerekek ezek a ballibek. Ni csak mit kaptunk!

Csak figyelmébe szeretném ajánlani az adósság adatokat (századszor, de nem hiszem, hogy meg akarja érteni):

A rendszerváltáskor(?) kapott az új kormány 22 milliárd dollár adósságot a kommunistáktól.
Íme az elvtársak "őszödi beszédének pici részlete, csakhogy elhiggye, igaz amit írok:
"1989.márc.7.
…Csak gondoljunk arra, hogy 1989-ben magyar-szovjet gazdasági kapcsolatokban 13 %-kal csökken a forgalom, és ez milyen problémákat okoz vállalatainknak? Az elkövetkező időszakban ez még súlyosbodik és nem javul… de itt van az ÓRIÁSI ADÓSSÁGÁLLOMÁNY, aminek KAMATATERHE 1,2 milliárd dollár…
A számaink arra utalnak, hogy a reálbéreket … az elkövetkező 1-2 évben még csökkenteni kell és nem kizárt, hogy 2-3 %-kal … /521,522 old. Hoós J/
1989. febr. 20-21
… a mezőgazdasági jövedelmezősége romlott, a mezőgazdasági nagyüzemek egyre szélesebb körében az egyszerű újratermelés pénzügyi feltételei is hiányoznak, az eszközállomány elhasználódottsági foka növekszik /282 old. Iványi Pál/
Fokozatosan megkezdődött a nagyüzemekben egyes termelési ágazatok, főleg az állattenyésztés felszámolása. Ezért, ha nem lesz gyökeres változás, ÉLELMISZERHIÁNNYAL KELL SZÁMOLNUNK AZ ORSZÁGBAN… /294.o. Rimóczi Sné/
Ma 1300 nagyüzemből ötszáz máról holnapra tengődik… Nagyon sok helyen megindult a vagyon felélése. Riasztó jelzések ezek /317 o.Révészné Kéri A/"
Hogy MIBŐL adakoztak oly gáláns nagyvonalúsággal az elvtársak? Hát ebből:

"2002 márciusi adatok: (milliárd euróban)

Bruttó államadósság: Államháztartás: 17,1
.........................Magán szektor: 20,0
Összesen:37,1

Nettó államadósság: Államháztartás: 2,5
...............................Magánszektor: 8,3
Összesen: 10,8

2007 dec
Bruttó államadósság:
..................Államháztartás: 34,2
..................Magánszektor:…65,
Összesen:.....99,6
Nettó államadósság:
..................Államháztarttás: .16,9
.................Magánszektor:….30,1
Ősszesen:........47,0

2010 I. negyedévi adatok: (milliárd euróban)

Bruttó államadósság: Államháztartás: 50,76
.................................Magánszektor: 57,98
Összesen: 108,7

Nettó államadósság: Államháztartás: 15,8
...............................Magánszektor: 38,5
Összesen: 54,3

Ha azt meri állítani, hogy most ebben a szörnyű szorításban ugyanazok a lehetőségek, mint az elvtársai másodszori pusztítása előtt, akkor ön nem nevezhető tisztességes embernek!
Kár az érzelmeket borzolnia itt és máshol! Elég baja van az embereknek a maga áskálódása nélkül is! Jobb lenne, ha maga és családja nevében csendben befizetné az önökre jutó államadósságot az államnak. Fejenként 2 millió Ft-ot. Hívja fel a figyelmét erre a kötelezettségére a többi ballibes ismerőse figyelmét IS!

olvaso6

Hozzászólások: 263
Csatlakozott: 2009.12.01. 14:57

másvirág
Béna egy ország már réges-régen ! Csak most vesszűk majd észre egy napra !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok