Dolgozni küldenék a nyugdíjas tűzoltókat. Átlagéletkoruk 60 év. Az Országgyűlés hétfőn módosította az alkotmányt, így megnyílt az út a rendvédelmisek korkedvezményes nyugdíjának megvonására. A kormány a változtatással elsősorban az 57 évesnél fiatalabb rendvédelmiseket akarja visszavezetni a munkaerőpiacra. A változtatás főként a tűzoltókat, a katonákat, a rendőröket, a büntetés-végrehajtásban dolgozókat érinti, a nőkre, a bányászokra, vagy a művészekre nem vonatkozik majd az új szabály.

Forrás: femina.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Egy korábbi hsz.ben pontosan erről beszéltem!Vajon hányan válalnák azt amit a tűzoltó ,rendőr csinál ? Vajon volna e gyomruk a szétroncsolódott emberi testet kivenni a vonat alól vagy kihuzni az aautóbol?És mindezt éveken keresztül!Vagy éppen végignézni a menthetetlen haldoklót??Könnyü kritikát fogalmazni a kedvezményről amit kapnak!Ezek az emberek hivatástudatból teszik a dolgukat! De hivatástudatból és öntudatból NEM lehet megélni ! Azért nem adnak semmit a boltba!!
Javaslom a sok okosnak és irigynek :csak három hónapig csinálják azt amit a rendőr,tűzoltó,bányász,kohász,mentős .Három hónap után kiváncsi lennék a mentális állapotukra.
lópicigáspár
"a nőkre, a bányászokra, vagy a művészekre nem vonatkozik majd az új szabály."

Ki gondolja, hogy az alkotmány csak bizonyos népcsoportokra vonatkozik!? Annak sürgősen orvoshoz kell fordulnia! Igenis mindenkire vonatkozik, csak erről hallgatnak, mert ugye így beetetik a népet 30 ezer érintettel, pedig az igazság valahol 600 ezer körül mozog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.