Sokszor komoly nyomozói tevékenységet is igényel a különös betegségek okának felderítése. Ezek a kórok nagyon változatosak lehetnek: a ritka daganatoktól a genetikai betegségeken át a férgességig igen széles a skála, összesen több, mint ötezer féle létezik belőlük.

Forrás: haon.hu
Feltöltő: vikingman
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
@Atomqkac azaz EbUraFakó: Nem, a gyerekem apja volt orvos és a betegségek miatt nagyon sokat foglalkozom a lehetőségekkel.
csutak
@gabrella: Nem ejtettél szót a Hartmann hálóról.
A vízér pedig azért ritkább!
Az egyén szenzibilitása szabja meg a megoldást.
Lehet hülyének nézni azt, aki az ilyenben hisz, de a hitetlenektől cak egyet kérek:
Magyarázzák el nekem a tudatlan hatelemis parasztgyereknek, hogy a kvantumfizika melyik szabályával ellenkezik az egyén érzékenysége a föld kisugárzásaira?
Dr. Akula
@csutak: például, hogy sohasem hallott róla...és így nem is árthat neki..:)
csutak
@brumi58: Maradva aköznapi fizikánál, magyarázzák el nekem az én szintemen, hogy a galamb vagy az északamerikai pillangó hpnnan tudja hová kell mennie és miként talál oda?
Kutyafüle
Csabi 1976! Próbálom megérteni a panaszaidat, de a legelső leveledben nem egyértelmű, hogy ki a beteg? a barátnőd panaszaival kezded, aztán azt írod, kivették a manduládat, szóval kinek van panasza? Nem bántani akarlak, csak megérteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.