Sokszor komoly nyomozói tevékenységet is igényel a különös betegségek okának felderítése. Ezek a kórok nagyon változatosak lehetnek: a ritka daganatoktól a genetikai betegségeken át a férgességig igen széles a skála, összesen több, mint ötezer féle létezik belőlük.

Forrás: haon.hu
Feltöltő: vikingman
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
scsabi1976
Tisztelt Doktorúr!

A Barátnőmnek 2000-ben kezdődtek a panaszai amik a következök voltak:Duzzanatok mindenhol kiütések különdözö góckutatás történt teljes fogászati belgyogyászati,bőrgyogyászati ,allergologiai,imunologiai gégészeti,vizsgálatok voltak Fogaimat kiszedték,manduláimat(garat,orr)kiszedték több arcüreg mütéthasfal mütét(belek hozzá voltak tapadva a hasfalhoz) .Sajnos ezek a beavatkozások megoldáshoz nem vezettek ,.Panaszok továbra is vannak :erős sós izü váladékozás mindenhol,viszkető duzzanatok ,kiütések azota is vannak.Erős fejfájásm,hasfájás,torok fájás Tapadó erős sós nyálkát kell állandóan szedegetni(fülpucoloval),mellkas fájás,izületi fájdalmak,gyengeség,alvászavar,és idegi kimerültség hányinger.Nőgyogyászati panaszai is vannak.A gyogyszerek nem hatnak és évek óta fájdalom csillapítokat szedd és állandó belső és külső égő érzések vannak ,Hidegrázás izomremegés.

Kérem Segítségét !

Előre is köszönöm:

scsabi1976
scsabi1976
@csutak: Tisztelt csutak !
Inkább Te vedd be a mérget és ne más ember betegségén viccelödj!Kívánom hogy neked legyenek hasonló tüneteid
Dr.luigilongo60
@csutak: Most tényleg túllőttél a célon, ez nem volt úriemberhez méltó.
gabrella
@scsabi1976: Igyál meg naponta 1 liter csalán teát és az ágyad helyezd el onnan ahol most van mert vízéren fekszel ha ennyi problémád van!
csutak
@luigilongo60: Aki ide olyant ír amire én reagáltam az megérdemli azt amit írtam!
Tartom a véleményem, mert ez nem az orvos válaszol rovat!
Aki ezt nem éri fel annak olyan alacsony a szellemi nívója, hogy kár lenne érte!
És ezt valóban komolyan gondolom!
Dr.luigilongo60
@csutak: Teljes mértékben értem, hogy miről beszélsz de akkor is felesleges volt.
Atomqkac azaz EbUraFakó
@scsabi1976: próbáljatok meg autoimmun irányban tapogatózni, a tünetek nagyon ebbe az irányba mutatnak! Egészségügyis vagyok, a családomban két autoimmun beteg is van!

@csutak: te, aki magad is beteg vagy, lehetnél egy kicsit megértőbb! Igaz, hogy ez nem az Orvos válaszol rovat, de, ha elolvasod a tüneteit, számára az élet földi pokol lehet! Ez egy segélykiáltás volt, amit te írtál, az pedig vegytiszta gonoszság.
scsabi1976
@Atomqkac azaz EbUraFakó: Szia Köszi a segítséget .És szeretném megkérdezni hogy tudnál-e ajánlani valakit aki autoimmun betegségekben jártas.
scsabi1976
@gabrella: Köszi,a tanáccsot, de probáltam mind a két modszert sajnos nem jött be.
Atomqkac azaz EbUraFakó
@scsabi1976: Merre éltek? Itt csak egy megyét írj, utána küldök neked privát e-mailt, oké?
scsabi1976
@Atomqkac azaz EbUraFakó: De itt nem segítenek az orvosok
gabrella
@scsabi1976: A gyógyulás éppen olyan lassú folyamat mint amennyi idő alatt beteg lettél. Az ágy elhelyezése nagyon fontos. Próbálgasd ahol jól ébredsz reggelente.2-4 méterenként szelik át a Földet vízerek, a kereszteződések nagyon rosszak. Aki súlyos beteg,biztos,hogy azon alszik.
gabrella
@farkas: Nem, nálunk a családban 2 gyógyulás (rák) van. Olvastam,hogy Ausztriában az építési engedélyek kiadásánál már bemérik ezt.
scsabi1976
@gabrella: két évet másik helyen laktam de a betegség megmaradt,most ugyanott alszok ahol a betegség elején
Atomqkac azaz EbUraFakó
@scsabi1976: Ezt nem tudhatod. Az Anyám 38 éve autoimmun beteg, még mindíg él és elvan. Mostoha lányom közel 30 éves, 16 éves kora óta beteg. Aktív, dolgozik, néha vannak problémák, de kézben tartják! Ne adjátok fel, írok privit. Amit @gabrella: mond az sem butaság, érdemes lenne megnézni, nincs-e vízér az otthonotokban!
gabrella
@scsabi1976: Az is megeshet,hogy mindkét helyen rossz volt.Nem egyszerű megtalálni a jó helyet mikor 2-4 méteres átszelések vannak.
Nálunk a két esetben teljes gyógyulás van. El is felejtettük.
scsabi1976
@gabrella: kihez lehet fordulni ki tudná megállapítani , hogy van-e vizér
Atomqkac azaz EbUraFakó
@scsabi1976: Írd be a google-ba: vízér ...........kapsz egy csomó címet, csak választanod kell! Nézd meg a postaládádat, írtam neked privát levelet! :)
scsabi1976
@Atomqkac azaz EbUraFakó: Köszönöm a tippet felveszük velük a kapcsolatot .A barátnőm a beteg.Jó éjszakát mára lépek
gabrella
@scsabi1976: Sokan vannak,hirdetik is magukat de elég sok pénzt kérnek.Te magad is meg tudod állapítani,hogy hogyan ébredsz reggelente. Ha nem kipihenten, frissen,fájdalom nélkül akkor fordítani kell rajta.
Az ember mindig figyeljen a test jelzéseire.
De ha nem vagy biztos benne (nálunk is van) kókuszrost réteg van a matracban.Vagy parafa réteget az ágyneműtartóba ezek szigetelik.A mágnesességre viszont szüksége van az embernek,ezért találták ki a mágneses betéteket is.
Bár én a mágnest hosszú ideig nem szeretem mert felgyorsít.
Na és a nyugalom nagyon fontos, ha valakinek az idegrendszere tönkremegy nagyon sok fizikai szenvedést produkál.
Ekkor már az idegi problémákat kell kezelni, a stressz is leépíti az immunrendszert.
gabrella
@Atomqkac azaz EbUraFakó: Nem, a gyerekem apja volt orvos és a betegségek miatt nagyon sokat foglalkozom a lehetőségekkel.
csutak
@gabrella: Nem ejtettél szót a Hartmann hálóról.
A vízér pedig azért ritkább!
Az egyén szenzibilitása szabja meg a megoldást.
Lehet hülyének nézni azt, aki az ilyenben hisz, de a hitetlenektől cak egyet kérek:
Magyarázzák el nekem a tudatlan hatelemis parasztgyereknek, hogy a kvantumfizika melyik szabályával ellenkezik az egyén érzékenysége a föld kisugárzásaira?
Dr. Akula
@csutak: például, hogy sohasem hallott róla...és így nem is árthat neki..:)
csutak
@brumi58: Maradva aköznapi fizikánál, magyarázzák el nekem az én szintemen, hogy a galamb vagy az északamerikai pillangó hpnnan tudja hová kell mennie és miként talál oda?
Kutyafüle
Csabi 1976! Próbálom megérteni a panaszaidat, de a legelső leveledben nem egyértelmű, hogy ki a beteg? a barátnőd panaszaival kezded, aztán azt írod, kivették a manduládat, szóval kinek van panasza? Nem bántani akarlak, csak megérteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.