Nem sikerült őrizetbe vennie a rendőrségnek azokat, akik csütörtökön a bíróság előtt megverték az egyik tanút Kaposvárott. A Somogy Megyei Bíróság épületénél a vádlott rokonai estek neki a nőnek, azután sikeresen meg is léptek a helyszínről. A verekedők annak a férfinak voltak a rokonai, aki tavaly februárban három társával betört egy 71 éves kéthelyi asszony házába, áldozatukat megkötözték, egy karddal az ujja levágásával fenyegették, majd elvittek a házából mintegy 3 millió forintnyi értéket.

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: farkas
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@farkas: Pontosan azt kellene. Ez az előemberi fajzat a szép szóból, könyörgésből, fenyegetésből nem ért, csak abból, ha erőszakosan lépnek fel ellene és alaposan s...be kúrják. Akkor egy időre behúzza fülét-farkát, máskülönben nem.
csutak
Több minősítő miatt fejenként a 10 évet, mint alsó határt (!) kiróni fegyház szinten, negyed, harmad kizárásával!
Ezt szépen közölni a többivel, és azt is, hogy ez vár rájuk is!
Ja, egy öt * öt kilométeres részt kijelölnék a nagy magyar pusztában és közrekapnám szögesdróttal. Oda bevágni őket oszt ha csinál magának lakhandit, lesz hol élnie, ha termel kaját, nem hal éhen!
Én ezt alkalmaznám szigorúan, mert mivégre költünk egy elítéltre napi 7-8000 Forintot, miközben a dolgozó embertől elveszik a gyereket, mert rossz körülmények között él!
Csocsó bá
@csutak: Így van! Ha az USA-ban az indiánok a saját földjükön így élnek, akkor a mi kedvenc kisebbségünktől ez a minimum ami elvárható!
gabrella
@csutak: Nagyon igazad van! Mi örülnénk ha ránk napi 5000 jutna,akik végig dolgoztuk keményen az életünket.Jött egy kapitalizmus ami szétzilálta az értékeket.
feketeözvegy
és akkor csodálkozunk, ha az emberek nem mernek tanúskodni........

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.