A devizaadósok hosszú ideje tartó kanosszajárása, a pénztelenség s a szigorú banki feltételek miatt rég nem látott mélységbe süllyedt a hitelfelvételi kedv.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
@Január: minden így van, ahogyan írod, csak a bankoknak nem korrekt az ügyfelekkel való szerződésük, illetve a szerződést megelőző tájékoztatásuk.
a lányom ház vásárlásra felvett 4 millió kölcsönt X évre, elfelejtették közölni vele, hogy amíg tart a törlesztés, nem lehet eladni a házat. Sajnos rajtuk kívülálló okok miatt el kellett költözniük, most laknak albérletben, erre a házra meg fizetik a részletet. Mi ez ha nem pofátlan hitelezés?????
Január
@Kutyafüle: Az bizony, meg erőfölénnyel való visszaélés, valamint selejtes munkavégzés, ugyanis az ügyfelet tájékoztatni kellett volna.
És ahogy még fogták a leendő hitelest, mindegy volt a banknak, hogy hitelképes-e vagy sem, adták a hitelt boldog-boldogtalannak, szinte rátukmálták az ügyfélre.
farkas
@Kutyafüle: Az árfolyam kockázatis olyan, hogy van határa, ami még tűrhető.
Jelenleg olyan kockázat valósul meg, hogy egy mesével érzékeltessem:
Ki van írva, hogy harap a kutya. Nyitva a kapu. Bemegy a fazon, erre jön a kutya, elővesz egy páncélöklöt és beledurrant. Vállalta a kockázatot, hogy baja lesz nem?
palika
Ahogy nem tudtuk mi az, hogy demokrácia, hogy tőke, csak a könyvekből, élesben most szakad ránk minden! Az eredménye látszik!
szaboria1
Mert megtapasztalták sokan mit jelent az a bizonyos mézesmadzag.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.