A devizaadósok hosszú ideje tartó kanosszajárása, a pénztelenség s a szigorú banki feltételek miatt rég nem látott mélységbe süllyedt a hitelfelvételi kedv.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Főnixxxx
Csak két apró kérdés.....MIRE?.......MIBŐL? pfffff
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Nekem pedig olyan nagy kedvem volna megtakarítani.Miből? Dühből????,mert az van.
Kutyafüle
Május 15.-én befizettem végre az utolsó részletét a személyi kölcsönömnek, amit én már előbb vissza akartam fizetni, de nem engedték.! (OTP). fizetnem kellett volna 40ezer ft. kezelési költséget.Hülye vagyok én?????
Gyorsan dolgozik az OTP, már junius elején megkaptam tőlük egy új ajánlatot, hogy vegyek fel egy újabb szem. kölcsönt, ami rohadtul kedvező éppen most, csak itt,csak nekem....stb.
Kedves OTP! SOHA TÖBBET!!!!!!!
Dr.luigilongo60
@Kutyafüle: Csak mert az OTP az mélymagyar, mint a Zsoltika.
Január
Akkor most visszanyal a fagyi. Vajon miért nem akarnak hiteltfelvenni az emberek? Talán lesz a bankoknak annyi önkritikája, hogy elismerik zártajtó mögött, suttogva, hogy bizony az ok a gátlástalan harácsolásukban keresendő, ami a hitelfelvevők felé az inkorrekt magatartásukban nyilvánul meg. Pl. kényükre-kedvükre változtatgatják a hitelkamatot.
Így aztán nincs min csodálkozni, ha az emberek elhalasztják vásárlási és egyéb üzleti szándákaikat arra az időre, amikor összegyűlik a pénzük.
És talán eljön majd az idő, amikor a bankok korrekt munkájuk eredményeként fogják összeszedni a nem kevés profitjukat, nem pedig a jelenlegi gyakorlat szerint a végtelenségig kiszipolyozott hitelesek megkopasztásával.

Ja, még annyit bizony busás hasznot hozó üzletáguk fog összedőlni, ha nem lépnek, mert a hitelek egyszer lejárnak - és a hitelt felvevők nem felejtenek.
csikknorisz
Kedv? Ez kb. olyan, mint mikor az ember azt mondja, hogy ''nincs hozza kedvem'', a kezevel pedig mutatja, hogy ''mani''.
Kutyafüle
@Január: minden így van, ahogyan írod, csak a bankoknak nem korrekt az ügyfelekkel való szerződésük, illetve a szerződést megelőző tájékoztatásuk.
a lányom ház vásárlásra felvett 4 millió kölcsönt X évre, elfelejtették közölni vele, hogy amíg tart a törlesztés, nem lehet eladni a házat. Sajnos rajtuk kívülálló okok miatt el kellett költözniük, most laknak albérletben, erre a házra meg fizetik a részletet. Mi ez ha nem pofátlan hitelezés?????
Január
@Kutyafüle: Az bizony, meg erőfölénnyel való visszaélés, valamint selejtes munkavégzés, ugyanis az ügyfelet tájékoztatni kellett volna.
És ahogy még fogták a leendő hitelest, mindegy volt a banknak, hogy hitelképes-e vagy sem, adták a hitelt boldog-boldogtalannak, szinte rátukmálták az ügyfélre.
farkas
@Kutyafüle: Az árfolyam kockázatis olyan, hogy van határa, ami még tűrhető.
Jelenleg olyan kockázat valósul meg, hogy egy mesével érzékeltessem:
Ki van írva, hogy harap a kutya. Nyitva a kapu. Bemegy a fazon, erre jön a kutya, elővesz egy páncélöklöt és beledurrant. Vállalta a kockázatot, hogy baja lesz nem?
palika
Ahogy nem tudtuk mi az, hogy demokrácia, hogy tőke, csak a könyvekből, élesben most szakad ránk minden! Az eredménye látszik!
szaboria1
Mert megtapasztalták sokan mit jelent az a bizonyos mézesmadzag.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.