Az MSZP szerint az államadósság csökkentésekor a kormány félrevezeti az embereket és olyasmivel dicsekszik, ami nem az ő érdeme, az adósságcsökkentés ugyanis a magán-nyugdíjpénztári vagyon "elrablásával" történik meg - közölte Mesterházy Attila, a szocialista párt elnöke kedden.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
@lópicigáspár: Mivel közcélokra fordították, nem lopás.
Igaz, közgazdaságilag nehezen indokolható az, hogy nem szerkezet átalakítással, termelékenység javítással érték el a 4%-os csökkenést.
lópicigáspár
@csutak: A felét. valóban közcélokra fordították, de hol a maradék?
csikknorisz
A kovetkezo csokkentest meg allitolag a lehivatlan IMF hitelkeretbol valo lehivassal ohajtjak megoldani. Aztan majd megint verik a melluket, hogy milyen faszagyerekek. Hitelbol hitelt fedezni valoban a leheto legjobb megoldas. Az IMF budos nekik, de a penzuk az nem, lehet 2 kezzel szorni. Micsoda egy ketszinu banda.
Dr. Felipe
Ez pontosan így van ahogy Mesterházy mondja
adrenalink
@csikknorisz: Nem azt herdálta el a MOL visszavásárlására?
csutak
@lópicigáspár: Olyan izé vagyol, te is mindenre kíváncsi lettél:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.