A magyar hatóságok megakadályozták, hogy a Magyarországon élő tibetiek tüntessenek a kínai miniszterelnök látogatása közben: a rendőrök a tibeti zászlós aktivistákat elvitték a kínai delegáció közeléből, a bevándorlási hivatal pedig berendelte, és egész nap várakoztatja a tibati állampolgárokat a hivatalban - állítja a Tibetet Segítő Társaság. A rendőrség későbbre ígért reakciót.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Had lássák a Tibet-i polgárok,nálunk "demokrácia ,és szólás szabadság van".
marlin
Sunyi bácsi röndőrei már sokadik esetben sértik a gyülekezési jogot és a különféle EU tagországokra kötelező(!) a magyar jogrendbe "befogadott" nemzetközi egyezményeket!!
Ha nem képes jogállami módszerekkel, törvényesen kezelni a napi problémákat, és nem tud elszakadni a délamerikai banánköztársaságok ezredeseinek módszereitől, el kellene gondolkodni a lemondásáról, vagy leváltásáról!!
Európában nem "ez" a trendi!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.