Az Országgyűlés ideiglenes plázastoppal állítaná meg a diszkontláncok, hipermarketek és bevásárlóközpontok térnyerését. Milyen hatásokkal járhat a tervezett építési moratórium? Valóban túl liberális a jelenlegi magyar szabályozás? Mit szól a tervezett moratóriumhoz az ingatlanos lobbi? A Portfolio.hu elemzése annak járt utána, ki jár jól, és ki jár rosszul az építési tiltással, milyen folyamatok zajlanak jelenleg a kiskereskedelmi piacon. Egyáltalán épülnek még plázák Magyarországon, vagy tényleg csak a diszkontláncok nyomulnak?...

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
alfás
ezért járok a piacra. meg azért is mert.. "klubbkártyája van?... nincs?.. nem akar?.. nem kell?... a pontokat gyűjti? mire én magamban - bár nem ő tehet róla -, nem bazmeg nem kell a szaros kártyád. csak egy kiló kenyérért jöttem,de már azt is megbántam.
zsolti
gondolom CBA-t lehet majd azért építeni, vagy a baráti üzletláncoknak is stop?
Január
Már réges régen kellett volna a szabályozás, hogy mit, mennyi alapterületű kereskedelmi egységet lehet nyitni az egyes helyeken, s talán a magyar kereskedő sem lett volna "megölve" a saját hazájában.
Kétségtelen, hogy ezek a diszkontok tudnak olcsóbbak is lenni - egyes termékek esetében és alkalomszerűen - , de ha utánaszámol valaki bizony sokszor drágábbak, csak a termékek kiszerelése miatt úgy "látszik", hogy olcsóbbak, pl. a felvágottak sokszor 7-8 dekás csomagolásban vannak vagy a húsfélék 70-80 dkg a csomagban, a vevők pedig hajlamosak az árat nézni és nem a súlyt.
silber13
A " PARLAMENT A 386 ELMEBETEGHEZ " nevű fogadó vendégei eldönthetnék: tiltsák az építkezéseket, vagy Demjánnak és a kis sárga kaniknak szabad!
silber13
Én viszont szeretem az ALDIt Pontosabban AL DI MEOLÁT!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.