A kormányzati kommunikációért felelős államtitkárság szerint az a szocialista párt követelőzik most, amely egyszer sem nyújtott segítő kezet a devizahiteleseknek, és nem nyújtott számukra semmilyen törvényes védelmet.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
És nem lennének a devizahitelesek akkora bajban, ha a Fideszesek nem nyújtottak volna "segítő kezet" egymásnak, meg a schortoló haveroknak!! A "bepalizott" kisemberek meg fizetik!!
Nem a szocikra kell mutogatni, ugyanis nem ők sz@rták el az árfolyamot, hanem a kormányváltás után a Kósa, Szijjártó és csapata!!
szaboria1
De jó lenne ha valaki szólna ennek a nagyképűnek is,hogy a hitelek felvételének zöme pont a Fidesz 1998-2002 közötti időszakára esik mivel a drága főnöke hirdette meg. 3 szoba 4 kerék. Ezeket a hiteleket nem 5 évre adták hanem 10-25 évi futam időre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.