Egy éve hallgatjuk a mantrát a Fidesztől a családvédelemről, és a gyermekvállalási kedv ösztönzéséről. Mert fogy a magyar, nem születik elég gyerek, és amúgy is, a család mindenek előtt. A család annyira fontos, hogy belebeszélnének a hétvégéik alakulásába, és akár erővel átformálnák vásárlási szokásaikat a kereszténydemokrácia nevében. Mondom, fontosak a családok és a gyerekvállalás. Amíg csak beszélni kell róla, pont addig. Abban a pillanatban viszont, mikor dönteni kell a munkáltatóknak nyújtható előnyök és a családok érdekei között, akkor a feledés homályába vész minden családvédelmi lózung, amit agyvelőig igyekeztek az emberek fejébe tolni. Kormányunk új munkatörvénykönyvének tervezete tartalmaz pár érdekes fejezetet a családokra, főleg a gyereket vállalni most szándékozókra nézve. Hímsoviniszta módon hadd fájjon először a legpitiánerebb pont, az apák diszkriminációja. A jelenlegi szabályozás szerint ha gyereked születik, akkor a születést követő második hónap végéig jár az apáknak öt munkanap munkaidő kedvezmény, amiért távolléti díj jár. Na, ez innentől nem lesz Fizetés nélküli szabadság lesz helyette, mert Kedves Vezetőnk és kormánya úgy érzi, az a helyes családmodell, amiben az apák nem sürgölődnek a gyerekágy körül öt napot ingyen. Orbán Viktor és a családvédelmi intézkedések árnyéka ezentúl ott fog toporogni hisztis kobold módjára minden kispárnán, és toporzékolva fogja dolgozni hajtani az éppen megszületett ded felett merengőket:

Forrás: varanus.blog.hu
Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Nos, a családcentrikus miniszterelnökünk elűzi a bölcső mellől azt a néhány apukát aki még található ebben az országban.
Csubaka
Komolyan mondom nem hiszem el!
Az új Munkatörvénykönyv egyenlőre tervezet formájában létezik és minden lapján hatalmas betűkkel olvasható, a lap tetején pedig a figyelmeztetés, hogy " a kormány még nem tárgyalta".
Akinek ebben a 195 oldalas első látásra förmedvényben az "apák napja" a legnagyobb bánata annak adják meg! Az ilyen kisstílű faszkalapnak legyen meg ez az egy öröme!

Vannak ennél brutálisabb retorikai hibák, amelyeket ha lektorálás nélkül megszavaz a parlament a munkába bele rokkanhat bárki!!!!!
A Nemzetgazdasági Minisztérium honlapján doc. fájlban letölthető anyag 16.oldalán olvasható 51§. 3. bekezdése szó szerint az alábbiakat tartalmazza!!!!

"(3) A munkavállalót csak olyan munkára lehet alkalmazni, amely testi alkatára, illetve fejlettségére tekintettel rá hátrányos következményekkel járhat.'

Had pusztuljon a magyar!!!!
Rézangyal
Neki már megvan az öt purdé, összelopta nekik a pénzt, hogy még az unokáinak is elég. Mit fáj az ó feje ettől? Ne is fájjon, szakadjon le!
picike
pedig van olyan apuka kiválóan elátná a csöpséget is némely esetben és képes rá! Csak akkor fizetni kéne az apukáknak és sokan jelentkeznének manapság szüli szabadságra is az asszonyt küldenék munkába már ha van munkája
barew7
" a kormány még nem tárgyalta".
Akinek ebben a 195 oldalas első látásra förmedvényben az "apák napja" a legnagyobb bánata annak adják meg! Az ilyen kisstílű faszkalapnak legyen meg ez az egy öröme!"

Végig kell olvasni a blogot, van abban másról is szó!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.