A volt köztársasági elnök famíliájának nincs oka panaszra, hiszen szegedi családi vállalkozásuk kiváló évet zárt – áll egy friss beszámolóban.

Bár Novák Katalin volt államfő februárban lemondott, a körülötte kialakult konfliktus a család szegedi vállalkozására nem volt hatással – írta meg a promotions.hu.

Az egykori köztársasági elnök édesapja az ismert szegedi Aranyklinikán csecsemő- és gyermekgyógyász. Az intézmény legalább 140 alkalmazottal dolgozik, s több mint 60 szakterületen gyógyítanak. A céges beszámoló tanúsága alapján kiváló esztendőt zártak – tudatta a promotions.hu.

Novák Katalin családja rekordbevételt ért el – Nem lehet panasz a magánklinikára

Kiváló bevételt hozott Novák Katalin volt államfő családjának klinikája – Fotó: Youtube

Az Aranyklinika Kft. 2023-ban rekordbevételt ért el, 1,3 milliárd forintot – ez már túlszárnyalta 500 millióval a 2022-es, 810 milliós forgalmat.

A beszámoló alapján az elmúlt évben a Novák család cégének 88,6 millió forintos profitot sikerült kigazdálkodnia, az előző esztendők halmozott eredménytartalékait is felhasználva tehát 247,1 millió forint osztalékot fizetnek ki maguknak, amely gyakorlatilag a cég teljes saját tőkéje – írta meg a promotions.hu.

A sokoldalú magánklinika egyébként teljes mértékben piaci áron dolgozik, a honlapra kirakott árlista szerint átlagosan magas összegbe kerülnek a szolgáltatások – tudatta a promotions.hu.

Forrás: promotions.hu
Fotó: Youtube

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Akor sietni kell az állami kórházak szétverésével, hogy több legyen a haszon, pusztuljon a férgesse. Munkaalapú társadalom: négy szolgálónak is ad munkát egy bukott pártfunkci büfiztetése, tisztába tétele: ez határozott fejlődése a pártállamnak a '80-as évekhez képest! Jöhetne már végre az elszámoltatás, ha másként nem, Cromwell Olivér stílusban. Én javasolnék egy közpénzen fizetett “lovászfiút” is aki gondját viseli Katalinnak, amíg a férje nincs otthon…és B. Zoltán sem ér rá! Igazi hungarikum, élethosszig titkárnőkkel, gazdasszonnyal kifizetett hallgatási, lojalitási pénz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pusztai
@justhpeter: 2010 előtt a magáneü ellen kampánylt, tett mindent tönkre, népszavaztatott.
kereső
@Pusztai: tegnap 17:39 Nem a magánegészségügy lett volna ott a lényeg, hanem a több biztositós rendszer bevezetése.
Pusztai
A biztosítók magáncégek.
Pont.
Tehát a hozzájuk kapcsolt eü szolgáltatás a magán eü kategória, nézd vissza az akkori fidesz szlogenekt!!
Molnár belehalt hogy a szocik-koala sem áll ki mellé teljesen, a gyenge kormányzás eredménye volt, hogy nem vitték végig, sőt népszavaztattak,- alkotmány elleens volt és mégis hagyták, ...- azóta is szopjuk ennek áldását!
Toller Béla
Szerintem is ki bírná fizetni a bejárónőjét !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.