Gyurcsány Ferenc elsődleges felelősségéről beszélt az államadósság növekedésének okait vizsgáló parlamenti albizottság ülésén a testület fideszes alelnöke.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Naná!!!! Nem tud focizni!!! Vagy ki tudja...? Na akkor meg...!
csutak
created the doc: "Fideszország." János Ecsedi created the doc: "Fideszország."
Fideszországban az élet mindig vidám. Ha éppen szomorú lenne, akkor is gyorsan megideológizálják az arra hivatottak, hogy ez csak a vidámság előtti ború és csak nagyon rövid és átmeneti.

Fideszországban az emberek boldogak, reggel a Kedves Vezér szavára ébrednek, aki lelkesen harcra és újabb harcra tüzeli a hallgatóságát. Az emberek pedig dühösen gondolnak a szoc-lib kormányra, akik teljesen tönkretették az országot. Persze semmilyen áldozat sem drága, ha a Kedves Vezér irányítása alatt kell újjáépíteni szeretett hazánkat.

Ahogy a Kedves Vezér eldöntötte, nagyon helyes, hogy mindenki adózzon és egyenlő mértékben. Milyen dolog az, hogy eddig voltak olyanok, akik nem fizettek adót? Mindenki vegye ki a részét a közterhek viseléséből. Ez így helyes. Ennyi áldozatnak bele kell férnie, amikor az ország romokban hever és újjá kell építeni.

Szerencsére a Kedves Vezér arról is gondoskodik, hogy ne csak fizikai értelemben újuljon meg az ország, hanem szellemileg is. Azért mennyivel jobb, hogy most elég bekapcsolni a királyi tévét, vagy bármelyik kereskedelmi adót és mindenhol ugyanazokat a híreket lehet látni. Minek az emberek fejét megzavarni mindenféle egyéb dolgokkal? Meg hát olyan jó látni a Kedves Vezért óránként, azért az mégis más, mint a fénykép ami a feszület felett függ.

A Kedves Vezér azt is bölcsen tette, hogy nem találkozik mindenféle tüntetőkkel. Ki hallott már olyat, hogy életerős emberek 45 -50 évesen nyugdíjba mennek? És akkor még nekik áll följebb? Nem elég, hogy erőmet megfeszítve dolgozom az ország újjáépítésén, ezek meg ki akarják vonni magukat a terhek alól. Ki hallott már ilyet?

Ott vannak a tanárok is. Már megint amiatt balhéznak, mert pár órával többet kell dolgozniuk. És a szünetek? Nyáron 3 hónap, ősszel-télen-tavasszal egy-egy hét. Kinek van az országban a tanárokon kívül 4 hónap szabadsága?? Persze büdös a munka nekik is!
Mint ahogy annak a sok ál rokkantnak. Azok is mennének inkább dolgozni, mint hogy csak otthon ülnek és a segélyeket várják.

Nem győzök eleget dolgozni és adózni, csak hogy ezt a sok naplopó népet eltartsam. De majd a Kedves Vezér elrendezi ezeket a dolgokat is!
Nagyon helyes, hogy aki nem akar dolgozni, azt vigyék el olyan munkákra, amik hasznosak az országnak. Még hogy nem találnak munkát? Persze, mert nem is keresnek. Megmondta a Kedves Vezér is, hogy munkaalapú társadalmat építünk, és aki akar, annak lesz munka is. Ahogy nekem is elég volt bemennem a párt központba és rögtön lett állásom. Mindenki előtt ott a lehetőség, csak akarni kell!

Ahogy a Kedves Vezér is nagyon akarta, hogy az országnak legyen egy Alaptörvénye és lám, így is lett. Még jó, hogy az ostoba ellenzék nem okvetetlenkedett bent a Parlamentben a jelenlétével. Csak akadályozták volna, hogy ilyen gyorsan elkészüljön a nagy mű. A Kedves Vezér meg boldog volt, és persze ez boldoggá tette az egész népet.

Persze tud a Kedves Vezér bosszús is lenni. Mint amikor Brüsszelben szívatták. Még jó, hogy jól felvágták a nyelvét és jól megmondta a magáét a sok barom európainak. Az egész országot büszkeség töltötte el, ahogy kikérte magának a Kedves Vezér és ahogy kiosztotta a tockosokat meg sallereket. A magyarokkal nem lehet kukoricázni, ezt jobb, ha nem csak az egész Unió, de az egész Világ is megtanulja!

Ahogy a sok brüsszeli machináció miatt emelkedik a svájci frank árfolyam is! Még jó, hogy a Kedves Vezér időben kipaterolta az IMF-et. Igaz, még mindig itt az Unió, amelyik miatt a svájci frankos hitelek törlesztése óriásit emelkedett. Persze a Kedves Vezér megígérte, hogy majd megoldja ezt a gondot is. (Hiába, rengeteget dolgozik értünk, szeretett népéért a Kedves Vezér…)

Egyelőre már az is jó, hogy a Kedves Vezér befagyasztotta az árfolyamot. Na persze, a svájciak is csak packázni akarnak velünk!
Persze az is lehet, hogy ha fizetési gondjaink lesznek és a gonosz bank elveszi a lakásunkat, akkor majd a Kedves Vezér által építtetett szép családi házba költözhetünk. Ahogy az vörös iszaposokkal is történt. Azok is milyen szép házak!

A bankok meg csak nyúzzák a népet! A Kedves Vezér ezért vetett ki rájuk és másokra is rendkívüli adót. Persze a sok bankár a szegény nép nyúzása árán él olyan jól és teszik zsebre azt a rengeteg nyereséget.
Szerencsére itt van nekünk a Kedves Vezér, aki minden gondot megold, minden terhet levesz a vállunkról!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok