A közmunkaprogramról mindenkinek meg van a maga véleménye: jó, vagy rossz, de van. A saját tapasztalataimat írnám le.

Forrás: hroland.blog.hu
Feltöltő: siretn
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@ila51: Szerintem attól még nem szakma....
nyanya001
Itt nem a szakmáról van szó, hanem arról, hogy az a kevés pénz amit
kapott, mennyi mindenre kellett költsön
megélhetésre is alig maradt!
KöBüKi
@nyanya001: Ez nem számit az "elvtársaknak"!!! - lényeg hogy a munkanélküliségi ráta jót csökkenjen.!!!!
Sil
Sajnos most már én is írhatom a tapasztalatom(befellegzett a villanyszerelő helyemnek,ahova jelentkeztem ott nincs hely,talán lesz)
addig is mint írtam bekerültem a közmunka programba,hát szörnyű,nem a munka maga hiszen nem viszem tulzásba az árok ásást és hasonlóakat,mivel 3000forinttal kapok így többet.Azok szörnyűek akikkel összeraktak volt sittesek és drogosok egésznap a sittes élményüket kell hallgatnom és azt mit lopjanak el.Valamint ott előttem illetve mellettem drogoznak.
Köszönöm Orbán és társai hogy új emberekkel raktál össze,akiket eddig nagy ívben kerültem pont ezekért a zűrös ügyek miatt.
nyanya001
@KöBüKi: ami semmi hasznot nem hoz,
mert a GDP - t nem növeli!
Vagyis hoz hasznot majd azoknak akiknek kiközvetítik az éhbérért dolgozókat!
szaboria1
A fejetlenség netovábbja amit kitaláltak. A fiamékat alkalmazott cég ellen felszámolást kezdeményeztek mert nem fizették a dolgozók után a járulékot. Munka szerződésük volt. Most jön a csattanó elbocsátották Őket és jelentkeztek a Munkaügyi központba és minő meglepetés 2 hónap után közölték elutasítják, mert feketemunkát végeztek. Arra hivatkoztak, hogy a munkaügyi felügyelőség megállapította. Mostanra kiderült nem a dolgozókra vonatkozott a feketemunkát végeztek ,hanem pont arra,hogy a munkavégzést el kell ismerni .Olyan ügyintézőket alkalmaznak akik nincsenek a helyzet magaslatán. A lakhely szerinti jegyzőnek kellet vissza menőlegesen megállapítani, hogy jogosultak az igényükre. Most 4 hónap telt el anélkül,hogy egyetlen fillért is kaptak volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.