A Jobbik szerint nonszensz, amit a Fidesz művel Esztergomban: "ahelyett, hogy megpróbálná rendbe tenni a várost, hagyja, hogy az enyészeté legyen" - jelentette ki Szilágyi György országgyűlési képviselő szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Az csak neked nonszensz, a fidesznek ez természetes. Ahol nem az ő emberük ül a trónon ott pusztuljon az egész város. A nemzeti együttműködés kormánya akarata szerint. Hahaha.
Sil
Ez sajnos így van,nálunk is ugyanez volt csak kicsiben a testületben fideszesek voltak a polgármester pedig független volt,semmit nem hagytak neki,így kénytelen volt lemondani.És most ujra fideszes vezetés lett.(aki eddig szétlopta a falut a családtagjait pedig erdőkhöz jutatta,egy ifa homokot pedig 100 000forintért szerzett a falunak)
nyanya001
Még hogy nonszensz.....
egyenesen gazemberség!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.