A kormány közmunkaprogramja csak fenyegetésre és megalázásra jó, véli Krémer Balázs szociológus, a Debreceni Egyetem docense. Szerinte a kényszerítés helyett az alacsony végzettségű munkaerő iránti kereslet élénkítésével kellene foglalkozni.

Feltöltő: csutak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
@brumi58: A snittpali már irja az "Elbocsájtó szép üzenet" -et.
zsömle
az egész csak arra jó hogy megvonják rengeteg embertől a szoc segélyt.hisz normális ember nemfog lakásától 500 km-re erdőben a kullancsok közt kapálni.városomban többmint 400 embert kidobtak a segélyezésből!se pénz se orvosi elátás!most meglehet dögleni a szerencsétleneknek.
Dr. Akula
@zsömle: gyártsanak kötelet! Nagy keletje lesz!!!
palika
Ezt a Krémert kifogják rúgni, mert megakarta hágni a takarítónőt? Ez egy múlva benne lesz a hírekben!
kinyílt a bicska a zsebemben
Szerintem is eget verő baromság! Meg kéne tanítani valakinek a kormányozókat, kormányozni! Én a gyerekeimmel is ezt tettem. Azóta nem esnek el a biciklivel! De ezek még jobban padlóra viszik Magyarországot. Ők sem hitték soha, hogy 1 millió normális munkahelyet létre tudnak hozni, csak nagyobbat kellett hazudni mint az MSZP-nek. "Tanultak" a 2006-os orbán-gyurcsány TV-s vitából! Magyarország meg szív!
profon
Kedves Állam bácsi. Már a sokadik levelemet írom. Biztosan elakadt valamelyik osztályon ,így nem is tudod ,hogy van egy örömhírem. Megoldottam a munkanélküliség kérdését úgy ,hogy neked (nekünk) egy fillérbe sem kerül. Azt a pénzt amit közmunka programra szántál tedd el a nehezebb időkre és engedd meg ,hogy felvegyek pár szerencsétlent dolgozni. Cserébe nem kérek mást csak annyit ,hogy 3 évig ne kelljen utánuk járulékot fizetnem !!!! Kb 30 céggel van napi kapcsolatom és a nem "reprezentatív" felmérésem szerint 80-100 embert tudnánk felvenni akár már holnap. Az így megspórolt pénz 10 %-át akár el is lophatjátok akkor is sikertörténet lesz ,garantálom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.