Az oldal készítői azt ígérték, eltávolítják a hirdetést. A hirdető szerint „a zsidók megszállták Magyarországot”.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
alfás
@Atha: mi a ménkű az a roadolni? a magamhoz rángatót,meg a mérges igyekezetet megértem,de ezt... a gazolást,meg,ha sarlóval csinálta... hát lehet rosszabb egy komcsi zsidónál?
Atha
@alfás: A roadolásnak azt hívják amikor egy kitelepített szabadtéri hangosításnál retek sok és nagyon nehéz cuccot emelgetsz, összedugod, megszakérted hogy majd mikor jön a nagyérdemű boldogan tapsolhasson kis kedvencének.
roadolás = cipekedés

A kommunistákat mifelénk sem szívlelik, de nem csak zsidók voltak kommunisták, sőt olyanokat is ismerek közülük akik kifejezetten rühellték a kommunizmust.
alfás
@Atha: hát ez nagyon tetszik. használni fogomezt a szót.
Atha
@alfás: A legjobb barátom épp most merült bele az alfákba! Vett egy 164-est, de kéne bele egy motor! Nincs elfekvőbe egy 164-be való valahol a padláson?
Szegény koma bele van hülyülve ezekbe a roncsokba. Csupa ilyen romot vásárol magának.
Gondoltam megkérdezem ha már alfás vagy! :-)
alfás
@Atha: az nincs. de a 16.-ker.szlovák uton van egy szerelő,az mindent megszerez. vagy a "racing bazár" oldalon nézzen körül. én is onnan vásárolok. és ne csodálkozz,hogy bele van bolondulva. én teljesen megértem.
Atha
@alfás: Köszi a tippet megmondom neki! ;-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.