Miskolc - Karhatalmi támogatással vonultak ki a radiátor- és ablakcserére.

Forrás: boon.hu
Feltöltő: r_carlos
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Hat tulajdonos nem akadályozhatja meg egy 174 lakásos társasház energia-korszerűsítését. Az más kérdés, hogy ha nem kérték, a költségeket viselje a többi tulajdonos. Adósságba nem lehet senkit akarata ellenére kényszeríteni. Bírósági határozat kell hozzá.

Az energia megtakarítás költségeit viszont havonta megtéríttetheti a lakóközösség.
ypokna
Volt olyan család akit a végrehajtó ki sem értesített .Ha nincs otthon a család egyik tagja akkor feltörik az ingatlant .A házban 2006-ban adta be az utca bizalmi a pályázatot , majd 2007nyarán megszavaztatta mint rendkívüli közös költséget .A Miskolci bírák úgy találták , hogy az ablak és a radiátor közös tulajdon .Ezeket a lakásokat a magyar állam eladta még 1990-ben .Csakhogy a földhivatali törzslapra a magyar állam törlését ( számítógépes nyilvántartásnál ) nem vitték fel .Tehát még mindig 1/1 társasházi tulajdont mutat . A házban minden egyes lakás magán tulajdon és föld is tartozik hozzájuk .A miskolci ügyészségen folyt nyomozás , ahol az utca bizalmi beismerő vallomást tett .NEM VOL KÖZGYŰLÉS A PANEL PROGRAMRÓL . Mivel Miskolcon nem lehet széllel szembe menni és ehhez asszisztálnak a nyomozó hatóságok így lehet elvenni és nincstelenné tenni embereket .A kérdésem még mindig az :hogyan adhatta be az utca bizalmi 2006 szeptemberében a pályázatot , he nem volt közgyűlési határozat .Ha 2007nyarán volt a rendkívüli közös költség megszavazása , szabályos -e ezt panel programra fordítani ?Mióta kötelező magán tulajdonra a panel program ?Miért nem tüntetik fel a földhivatalok a törölt bejegyzéseket a törzslapon .A papíralapú nyilvántartást miért nem vezetik fel a földhivatalok ?

Levendula
Mi ötlakásos társasházban lakunk. A ház eleve hőszigeteléssel készült. Az egyik lakó nagyon szorgalmazza, hogy szigeteltessük be a házat. Kérdeztük, hogy miért? hisz alapjában szigetelt a ház. Azt mondja azért, mert fázik. (A földszinten lakik)
Mondom neki, hogy nekünk pedig melegünk van a második emeleten, mert a tető nincs hőszigetelve, és ha neki télen 20 ezer forint a fűtésdíja, nekünk nyáron 20 ezer forint a villanyszámlánk a ventilátorok működése miatt.
Na itt tegyen valaki igazságot!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.