Szinte kivétel nélkül az összes magyar pénzintézet átverte az ügyfeleit. Nevetséges, hogy a 21. század elején ezt meg lehet az Unióban csinálni. Önnek mi a véleménye erről? OLvassa el a cikket és szóljon hozzá!

Forrás: kp.hu
Feltöltő: hudejaj
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Nagyon rossz már Magyarországon a bankok renoméja, javítaniuk kellene rajta talán - korrektebb viszonyok kialakításával -, ha itt akarnak működni a továbbiakban is.
palika
Az összes hitelesnek ellenük kell fordulni és majd meghátrál a bank! Tehát, vagy elfogadja a hitelesek ajánlatát, vagy elhúz innen a pénze nélkül! Nem lesz más megoldás, bárki, bármit próbál az emberekre sulykolni! Bármilyen kicsit is hibázott a bank, az hiba, és azért bűnhődnie kell, ha teszik hanem!
kiscserkész
Az unióban nem, csak Magyarországgal(ón)! És miért lehet itt megcsinálni? Ezért: youtu.be/1fVIWQNlavI

Mert ilyen nemzeti vezető kormányfőket választ a nagyközönség. Akik egymás között osztják fel a hatalmat.
pocsiadam
Nevetséges amit itthon lehet művelni a szerencsétlen emberek életével. Ez tarthatatlan. A kormányok ámbár ebbe nem szólnak bele. Csak látszatmegoldásokat tesznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.