Szerinte Magyarország a józan észt és normalitást kínálja az EU-nak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Ó,hogy élnél nemi életet a vizílóval!Ez olyan hülye,hogy azt hiszi,hogy rulett az valami észkerék!Pedig csak a bizonyíték,hogy arra csörög a pénz!
Pusztai
hogy ezek az állami vezetők mekkora kretének!!
balos
Ó,hogy élnél nemi életet a vizílóval!Ez olyan hülye,hogy azt hiszi,hogy rulett az valami észkerék!Pedig csak a bizonyíték,hogy arra csörög a pénz!
vitriol
Minden fideszes potentát köteles a háborúval ijesztgetni a népet! Június 9 előtt néhány nappal, orbán megnyugtat mindenkit, hogy ő fogja megvédeni a hazát és megakadályozni, hogy az ellenzék katonai behívókat osszon szét!
Pálinkás Pál
persze hogy félnek, gondoljátok el, mozgósítás esetén fel kéne fegyverezni az embereket,...és kevés olyan réteg van akibe nem rúgtak bele...
rücsü41
Hanyatló EU?Ne röhögtesse már ki magát Miniszter úr!S közbe meg az utolsó előtti helyre estünk vissza GDP-ben és az egy főre jutó jövedelemben!Ba'ki !Mi estünk vissza nem ők, s Te ezt mint miniszter nem vetted észre, mert az Orbán iránti alázatod eltakarta előled a valóságot!Mosd meg a szemed,és tüntesd el a szemed elől ami a látásodat zavarja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.