A hátrányos helyzetűeken segíthetnek az értelmes délutáni foglalkozások, de többen úgy vélik: a diákoknak azért kellene bent maradni az iskolában, mert ezt a tanároknak is előírják.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

deviance
az már kérdés, hogy a tanárok délután a következő napra készülnek fel, illetve a dolgozatokat javítják

ha a diákokat berendelik, akkor valakinek felügyelni is kell rá, magyarul a tanárnak nem lesz ideje készülni a következő órákra
másvirág
Egész nap bent ülni a parlamentben.Van értelme ?
csikknorisz
Nahát, Rózsika feltalálta a napközit. Csak eddig nem volt kötelező. Azzal vajon számolt-e, hogy nem minden gyerekért tud elmenni a szülője, mert pl. dolgozik? Gondolok itt elsősorban az őszi-téli ködös időszakra, mikor már délután töksötét van. Ilyen időben botorkáljon haza az összes gyerek, akiért nem tudnak menni? Fokozott balesetveszély, hogy a két hét alatt rendbetett közbiztonságot már ne is említsem, mikor fényes nappal is kirabolják az embert az utcán. Ilyesmire is kéne gondolni, Rózsi néni.
lópicigáspár
Így kell a kölykökkel megutáltatni az iskolát! Büdös barmok!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.