Komoly negatív hatással jár a magyar bankszektor számára a magyar kormány tervezett, végtörlesztéssel kapcsolatos intézkedése - jelezte kérdésre válaszolva Amadeu Altafaj Brüsszelben. Az Európai...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Majd kiosztunk Brüsszelnek egy kokit. Amúgy ezzel a végtörlesztéssel ismét csak a gazdagoknak kedvezett a kormány mert csak ők tudják igénybe venni. A proletároknak marad az ócsai gettó és az adóssághalmaz.
gabrella
@Felipe: Az én autóhitelem sem esik bele, de valahol a bankuralomnak is határt kell szabni!
lópicigáspár
Ettől a sok okosságtól csak úgy szárnyal a forint! ....vagy nem!?:-(
senkifia68
Nekem pedig nagyon komoly a gyanúm, hogy ezek az intézkedéseket előzetesben már régen lefutották az illetékesek, és ami most folyik a felszínen az csak bábszínház.

Aggódik az MNB? És vajon éppen kiért aggódik Simor úr? Legjobb lenne saját magáért, ,mert mint kiderül az egész kontinensen csak a magyar gazdaság és háztartások adósodtak el ilyen mértékben, mert máshol a nemzeti bankok és a kormányok törvényi gátakat állítottak a nálunk kialakult helyzet elkerülése, megakadályozása érdekében!!
gabrella
@senkifia68: Akkor valószínűleg saját magáért aggódik és az extra jövedelméért!
palika
@senkifia68: Bezony, bezony! Még ez a senkiházi román kormány is jobban képviselte az emberek érdekeit, most meg nem tetszik az a bankoknak, hogy amire számoltak hosszú távon nem lesz az a kurva nagy profit? Gazdaság, makro, meg mittudom én mire hivatkoznak ,de csak egy számít nekik, a Magyar ember lóvéja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.