A Rájátszás vendége Orbán Viktor miniszterelnök. Rögzített árfolyamú végtörlesztés a devizahiteleseknek, zéró tolerancia az uzsorásokkal szemben, hatósági áras szemét-, víz- és csatornadíjak. Hat pontos országvédelmi akciótervvel kezdődött a küzdelmes ősz. (lm) hírTV

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@lópicigáspár : Már ne is haragudj, Graz-ban ő már nem vendég, hanem hazajáró lélek, nagy növésű háttérszövegével egyetemben, bár Peti csak időszakos látogatója az intézetnek.
coyote3
Ott biztos pancsol majd a megbecsülésben. Miért nem beszélget Cohn-Bandittel?
csikknorisz
Küzdelmes ősz. Persze. Megint nekifutnak, aztán megint megmagyarázzák a hasraesést a nem létező dobbantó előtt. Természetesen mindig a szocik, vagy az eu lesznek a hibásak, esetleg a kettő kombinációja, de ezt majd kisorsolják a kalapból a véletlenül kiválasztott, jól ismert játékosok.
marlin
Már előre látom Nyom Orr Bán tekéntetében a krisztusi szeretet fényét, mert bizony úgy szereti ő az ellenségeit, amiképp saját magát szereti, - és akkor még nem is beszéltem az ő felebarátairól!! :))
Azoknak a Jóisten irgalmazzon, akik már egyszer ellenségeivé váltak!!
Szóval tanuljunk a Kedves Vezetőtől krisztusi szeretetet, evangéliumot meg ilyeneket, hogy hosszú életünk legyen a földön!! :))
pumukli
Remélem nem ér oda forduljon fel a mocskos bandájával
másvirág
@marlin: ÁMEN ! (Kimaradt,hogy boldogok a lelki szegények és honatyák mert övéké a mennyek országgyűlése .) :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.