Meghökkentő akciót hajtottak végre a NAV adóellenőrei a közelmúltban Békés megyében: leánybúcsúztató hölgyeknek álcázva lebuktattak egy limuzinos szolgáltatót. Limuzinkölcsönzéssel egybekötött leánybúcsút tartottak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal operatív adóellenőrei Békés megyében. A leleményes revizorok előzetes rendelés alapján limuzinos városjáró szolgáltatást igényeltek a lánybúcsú napjára.

Forrás: beol.hu
Feltöltő: zsolti
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsolti
innen gratulálok a pihent agyú ellenőröknek ehhez az óriási - 25 ezres - fogáshoz. biztos sokáig készültek rá, kell is hozzá sok ész meg bátorság, az amúgy is nyomorult KKV -kat szopatni.
lópicigáspár
Előbb-utóbb ezzel a fenenagy leleményességgel belebotlanak egy kemény legénybe és úgy elverik őket, hogy összecsinálják magukat!
szaboria1
@zsolti: De a 25 ezres fogás a szolgáltatónak minimum 300 ezernél fog kezdődni a bünti. A déli határhoz lakok közel itt a piacon nem volt igazolható számlája az árusnak az áruról azt is 300 ezerre büntették. Így szednek most nagyon sok pénzt NAV-nál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.