Kiáll a Jobbik Kabai Zoltán mellett, mivel tisztességes életvitelt folytat. A Blikk ugyanis arról számolt be, hogy egykor pornófilmekben szerepelt a Jobbik solymári alapszervezetének vezetője.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
ha nem bántott vele senkit,miért ne tehette volna.A sok fehérgalléros bűnöző meg nézi a filmjeiket! Akkor meg mi a probléma?Az erkölcs már 21 éve nincs a magyar közéletben!
Dr.luigilongo60
@KöBüKi: Vajon melyik pártok összejövetelein sertepertélnek a papok?
Kik is csúsznak-másznak a templomokban?
Disznópofa
Azt mondja Orbán, nincs MSZP. Megsemmisült. Tehát a Jobbik következik a szétverésben. Még nem is annyira lendült bele, de ha közeleg az idő és látják, hogy a Jobbiknak van egy kis esélye, akkor beindul a fityisz gépezet és kolbászt darál belőlük.
Már ez is egy kis elő étel........
Dr.luigilongo60
@Disznópofa: Ebben lehet valami, megkapják Ők is a jól megérdemelt jutalmat a Vezírtől.
sólyomszem
Én nem féltem a jobbikot, az emberek addigra a bőrükön fogják érezni a fityiszt.
KöBüKi
@luigilongo60: Tőlem ott szédelegnek ahol akarnak,a ma embere már döntően ateista!!!!!!!Egyébként a qrvadnp a nagy vallásbuzi.!!!!!!!!!
A fütykösök már pattognak az emberek hátán,fején,sokan vannak akik megbánták hogy rájuk szavaztak,és közülük is nagyon sokan akik semmi pénzért sem szavaznának a maszop-ra!!!!!!!!!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.