A 2010. évi költségvetésben mintegy 600 milliárd forintos "lyuk" volt a kormányváltáskor - közölte Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) államtitkára a 2010. évi zárszámadásról szóló törvényjavaslat expozéjában kedden a parlamentben.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Egyre hülyére akarják venni az embereket .Másfél év után????? Álljon már meg ez a gyászmenet, amit itt művelnek az már a vicckategóriába tartozik.
nyanya001
Az idén esedékes IMF hitel megvolt ! Többek között !
Hová sikkasztottátok el azt is ?
Csak nem MOL pakettbe vándorolt az is ?
silber13
Soha nem hittem volna, hogy a magyar parlamentben két lábon járó csillagászati fekete lyukak lődörögnek!
libero
Felipe! Az esetenként a nyelved végéhez tapadó testrészek tulajdonosai átmeneti regnálásuk során GENERÁCIÓKAT(!) tettek tönkre. (Állam adósság, erkölcsi rombolás, a hozzád hasonlóak érvényesülésének egyengetése...)
Még évtizedek múlva - sőt a történelemkönyvek lapjain is - fel fogják emlegetni azt az országgyilkos bandát (élén az öszödi rémmel), amelyik a kánaánt biztosította egy-két magadhoz hasonlónak, s bizony sokan kerültek veled együtt nehezebb anyagi helyzetbe, hogy kikerült a feje fölül a neki arany tojást tojó tyúkfenék.

Amúgy, sajnálattal üdvözöl egy rohadék...
Dr. Felipe
@libero: Figyi tesa! Én nem kértem hogy kommenteld a hozzászólásomat úgyhogy huzódjál vissza az óladba a nyomorék pártoddal együtt és ott ugassál. Na szeva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.