Akár bírósági útra is terelheti az osztrák pénzügyminisztérium a magyarországi devizaadósok rögzített árfolyamú végtörlesztésének ügyét - jelentette kedden az APA osztrák hírügynökségre hivatkozva az...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sólyomszem
Tegnap a királyi tv-ben néztem a Rogán-Burány páros köpködéseit egymásra. Nevetséges volt!
Dr.luigilongo60
@gabrella: Van egy nem kicsi probléma a kijelentéseddel,Fletó nem a bankokat és a kormányokat tette felelőssé a saját devizahiteléért, míg Orbánék mindig másokra hárítják a teljes felelősséget a saját baromságaikért.
gabrella
@luigilongo60: Nincs azzal semmi probléma. Itt arról beszéltél,hogy milyen hülyék a fideszesek mert devizahitelt vettek fel. Csak azt felejtetted el,hogy Gyurcsány is 20 millát, a milliárdos ezzel is beetette a népet.
Vegyétek nyugodtan, én a milliárdos miniszterelnök is ezt teszem - így mutatott példát.
Dr.luigilongo60
@gabrella: Még mindig nem érted a lényeget de nem baj, nem is vitáznék a továbbiakban, mert reménytelen, dogmatikus ember vagy, aki nem lát tovább az orránál sem, tehát könnyen megvezethető.
Viktor meg is tette Veled.
Ámen.
fan.tomas
@luigilongo60: Nőböl van összerakva és érzelmileg keresi a dolgok lényegét!
Néha nekünk sem ártana ha az ésszerűség helyett azt választanánk.
Január
@KöBüKi: Ne fesdd falra az ördögöt!
Az 1929-es gazdasági válság is azzal indult el, a nagybankok egyik napról a másikra kérték vissza a hitelbe adott pénzt, akkor amikor - a beetetésnek szánt olcsó hitel,mely 100 dollár befizetése mellett 1000 dollár hitelt jelentett, - a hitelben kihelyezett pénz mennyisége elért egy kritikus tömeget, az emberek pedig földönfutóvá váltak, mert mindenüket elvitte a bank törlesztés fejében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.